ALOC – Website som matcher vores virksomhed

Som seriøs softwareleverandør til det finansielle marked, er det vigtigt at fremstå professionelt og troværdigt i den digitale verden. Ansigt på nettet skal afspejle samme standard som de produkter som ALOC udvikler til kunderne.


Jim Vestergaard
C.S.O

Hvordan skal din virksomhedsidentitet være?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Moderne design uden at være for smart

Det grafiske design har taget udgangspunkt i den eksisterende designmanual og har viderebragt enkelt elementer og farvepalette, men med nutidige standarder og et moderne islæt. Der er arbejdet med signalfarverne som en gennemgående tråd i hele websitet som er med til at øge brugeroplevelsen.


Langsigtet indholdsstrategi

Hiraki og strukturer er gennemtænkt og designet i forhold til den langsigtede strategi med content marketing. Langt fra alle tekster er på plads i forhold til de enkelte softwareprodukter og referencehistorier, ligesom der også kan komme flere brancher til på sigt. Strukturen er designet så der løbende kan tilføjes nyt indhold, og landingssider får mere værdi – og dermed flere kvalitative besøgende.


”Vores samarbejde med Redweb har i den grad løftet vores onlineprofil. Det har været vigtigt for os, at få en platform, som ikke kun er en ”profilside” på nettet, men som rent faktisk skal agere som salgsværktøj og skabe leads. Ønsket om at platformen skal kunne vedligeholdes nemt og fleksibelt af vores interne medarbejdere har også vægtet… Redweb har gennem processen, sat sig ind i vores virksomhed og vist forståelse for vores arbejdsgange, og vi føler os i sikre hænder i den fortsatte drift og udvikling."

CEO Kim 190x100
Kim Nørregaard Andreasen
CEO
Anders Trans Sørensen
Titel

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
MailUdvalgte referencer