Broby Sportsefterskole

Broby Sportsefterskole ville skille sig ud fra de andre efterskoler og lytte til deres ”kunder”. redWEB har lavet et site som rammer plet med stemningen og italesættelsen til målgruppen.


Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Foranalyse - udgangspunkt i kundens kunder

Broby Sportsefterskoles gamle website havde fungeret som en fin salgsplatform for skolen – derfor tog vi udgangspunk i at viderebringe de gode elementer fra det gamle site. Data blev indsamlet under foranalysen ved brug af analyseværktøjer som heat maps og click maps, for at definere brugeradfærden på sitet.

Ligeledes fik de nye elever et spørgeskema som skulle klarlægge, hvad der i deres optik fungerede godt på det gamle site og hvad, der kunne laves endnu bedre. Disse data dannede grundlaget for strukturen på det nye website.


Unik CTA

Hvad vil 16-årig når han ser/læser om fodbold på Broby Sportsefterskole? Han vil ringes op af træneren og ikke receptionisten. Derfor er der lagt fokus på at formidle kontakten direkte mellem lærere/trænere og de kommende elever, så skolen hele tiden taler til målgruppen.

Ved at opsætte forskellige kontaktformularer i redFORM dirigeres leads det rette sted hen. Udover at fungere som en ressourceoptimering for Broby Sportsefterskole, øger det også chancen for at få eleverne ind på skolen.


”Når en efterskole skal skille sig ud og er i hård konkurrence om eleverne, så skal man finde en professionel samarbejdspartner. Det har vi fundet i Redweb. Broby Sportsefterskole har fået løftet sin hjemmeside markant. Redweb har meget dygtige medarbejdere, som evner at udvikle konstruktivt på kundens præmisser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Redweb har gennem hele processen været resultatsøgende, har været en tillidsvækkende samarbejdspartner og har indfriet vores forventninger til fulde. Proces og resultat har været meget tilfredsstillende.”

broby-anders
Anders E. Sørensen
Skoleleder
Jesper Post Tønder
Projektkonsulent

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 27 284 901
jpt@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail