Den første læsning - Spil

Online læringsspil i verdensklasse. Vi har været med til at udvikle 36 sjove og lærerige spil til brug i dansk i børnehaveklassen.


Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Lær med leg

Hver af de 36 unikke spil hjælper de mindste til at få en god skolestart og komme i gang med at læse.

Spilpakken er udviklet for forlaget Egmont, og delt tematisk op på 6 forskellige eventyr. Vi har stået for storyboards, konceptudvikling, planlægning, design animation og spiludvikling i samarbejde med Egmont og de kendte forfattere, Ina Borstrøm og Dorthe Klint Petersen.

For os har det været vigtigt at gøre spillene underholdende og dragene, så dét at lære nyt også bliver sjovt. Og det er en succes. Med godt 500 brugere om dagen, er Den første læsning godt på vej ind i de fleste danske børnehaveklasser.


Et stort projekt

Bag projektet ligger der godt et års arbejde. Spillene er bygget i Flash, og ved hjælp af Joomla er det muligt, nemt og enkelt, at vedligeholde indholdet. Hvis en opgave f.eks. ikke giver den ønskede effekt, kan de hos Egmont, selv rette til.


I spilpakken er et af ungernes yndlingsspil det, hvor man skal hjælpe den store bukkebruse i kampen mod den farlige trold.

Det er boksefight når det er sjovest - Løser man opgaven rigtigt, bruger geden ét af 7 skøre tricks til at slå trolden ud. Til sidst får man ham skubbet i vandet, og geden kan nu komme videre til sæteren.

Anders Trans Sørensen
Titel

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail