Energitjenesten

Portal med formidling af komplekse informationer. Vi har stået for design, struktur og udvikling i Joomla i tæt samarbejde med Energitjenesten.


Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Tydelig kommunikation

Energitjenesten har over 200 sider og 5 forskellige målgrupper. For at samle det hele på én side, kræver det en gennemarbejdet struktur og en målrettet satsning på usabillity.

Når man som virksomhed skal skabe tryghed og tillid hos de besøgende, er det vigtigt at man viser personlighed. Derfor fylder billederne meget på siden og der er næsten altid et billede af en af de eksperter, der kan hjælpe.
Hver målgruppe har fået deres egen farve, så det er tydeligt, at man er i den rigtige afdeling. Ved hjælp af tydelige Call to Actions og logisk inddeling af menuerne, får vi guidet brugeren ind til den information, der er væsentlig.


Illustrationer

Som en del af Energitjenestens genkendelige visuelle udtryk, har vi udviklet en række illustrationer. Tanken har været at gøre de globale klima-spørgsmål lokale - Let og enkelt.

Illustrationen med Århus rådhus underbygger f.eks. at Energitjenesten yder professionel hjælp til kommunerne, så de kan spare på energien.


Som webredaktør (...) har jeg haft et meget tæt samarbejde med både Christian Bennike og resten af kontoret i Århus. Et samarbejde, hvor man bliver hørt i forhold til ønsker og opgaver, men også får det helt rigtige og nødvendige konstruktive modspil, så opgaven udvikles og løses helt optimalt.

Margit Lindstrøm
Læs mere på Trustpilot.dk

reference et margit
Margit Lindstrøm
Energitjenesten
Anders Trans Sørensen
Titel

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
MailUdvalgte referencer