Osteflip spil til Fakta

 

Historien om ostene som vendes hver dag

Hvordan engagerer man brugere til at interessere sig for skabelsen af gode kvalitetsoste? Fakta bad redWEB om hjælp til at fortælle historien om deres kvalitetsoste fra Søderhavens Mejeri.

redWEB udviklede derfor et spil til Fakta, som på en sjov og engagerende måde forklarer hvad der gør Mejeriet Sønderhavens oste til helt specielle oste.

En del af historiefortællingen er nemlig at ostene vendes hver dag med hånden, hvilket gør Sønderhavens oste til et produkt skabt af passion og kærlighed til mejerihåndværket.

fakta 02


Gameplay med rødder i virkeligheden

I spillet er spillernes karakter Faktas direktør Niels K. som selv har besøgt mejeriet Sønderhaven og set hvordan produktionen foregår. Gameplayet består i at vende ostene på det rigtige tidspunkt, inden ostene bliver dårlige og derved få point. Vendes ostene enten for tidligt eller for sent, opnår man ikke maksimumpoint.

Vendes ostene ikke inden de bliver for gamle, mister man et liv som man fra spilstart har 3 af. En disciplin som kan overføre direkte til den rigtige produktionsproces. Får man over 3309 point deltager man i lodtrækningen om en pakke blandede oste til en værdi af 600 kr.

Spil online på fakta.dk eller via apps til iOS og Android.

For at gøre spillet så tilgængeligt som muligt kan spillet både spilles online men også hentes som apps til henholdsvis iOS og Android. Spillet er bygget i en Unity Engine og webdelen er eksporteret til Mozillas WebGL. Appsne er lavet som native apps til henholdsvis iOS og Android.


app store  google play

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail