Gense – Webshop

Moderne design til traditionsrigt firma

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab som blev grundlagt i 1856. Formålet med webshoppen var derfor, at formidle historiefortællingen om firmaet, mere end en at blive den primære salgskanal. Selvom firmaet har rødder, som stikker langt tilbage i tiden, var målet med den nye webshop også at give Gense et moderne, let og minimalistisk look som matcher deres produkter. Resultatet er et lyst og lækkert design, som redefinerer Genses onlineprofil og bringer dem helt frem på en moderne responsive platform med nutidens tendenser.

 

Produktsortering efter designer

Et element som Gense prioriterer højt er deres designere. Derfor er det altid muligt at se, hvilken designer har designet produktet på produktdetaljesiden. Ligeledes har designerne fået deres egne sider, hvor deres produkter er synlige. På den måde tilgodeses de 2 vigtigste parametre på sitet – nemlig designerne og produkterne.

 

Om samarbejdet

”Vi har i hele processen med RedWeb haft en god fornemmelse med projektet, da alle involverede har været troværdige og professionelle til punkt og prikke. I forløbet har der været udvist stor fleksibilitet og samtidig et stort overskud til at, besvare de spørgsmål der opstod undervejs i processen. Vi har haft stor gavn af den hurtige respons fra RedWebs side og de har overholdt alle deadlines i hele perioden. Resultatet af det nye GENSE site er blevet, hvad vi havde håbet på, og vi ser frem til et godt og langt samarbejde med redWEBs engagerede medarbejdere.”

 

Prisvindende design

Webshoppen vandt prisen som "Årets E-commerce webshop" til J&Beyond i 2015. En pris som vi naturligvis er meget stolte af.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 
 


Udvalgte referencer