H.C. Andersens Festivals
Festivalsite og App


Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

H.C. Andersens univers skabt digitalt

Projektet har været et perfekt forløb med en super god sparring som naturligt intensiverer sig kraftigt op imod eventugen.

Festivalsekretariatet har i tiden op til og omkring festivallen været meget aktive og brugt det digitale medie særdeles aktivt til kommunikation og stemningsopbygning til de forskellige events. Og sparringen mellem både de frivillige og fastansatte på sekretaritater og redweb's supportteam har fungeret perfekt.


App med usabillity i top

App'en har gjort det særdeles let at være festivalgænger, og har skabt det fulde overblik over events, tidspunkter og scener.

Du har bl.a. mulighed for at få overblik over dagens arrangementer, klikke ind på det enkelte arrangement for at se detaljer om eventen, hvad tid det foregår og ikke mindst se din nuværende position i forhold til scenen.

Desuden har festival sekretariatet en direkte kommunikationskanal til festivalgængeren, når det er programændringer og andet som skal formidles.


redWEB er en meget professionel samarbejdspartner, som har været med fra idéfase til opbygning af sitet for H.C. Andersen Festivals. Sitet skal kunne håndtere komplekse tekniske løsninger i forhold til eksempelvis et festivalprogram med op til 400-500 events samt mange lokationer. Trods et meget stort tidspres lykkedes det redWEB at levere et stærkt produkt. Vi ser frem til den fortsatte udvikling af sitet og udbygning af digitale løsninger.

reference hca peter
Peter Bøgholm
Festivaldirektør
Anders Trans Sørensen
Titel

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail