Website - Københavns Stadsarkiv

 

Kulturinsitution, kommunal forvaltning og Københavns historie i samme løsning

Med mange interessenter som målgruppe var strukturen i højsædet. Gennem simple og meningsfyldte indgange sikredes hurtigt overblik over arkivets data og funktionaliteter uanset om du er slægtsforsker, forsker, studerende eller ”blot” interesseret i Københavns Kommunes historie.

kbhstads 02


Universer med visioner og vokseværk

Med differentierede farveskemaer til de forskellige universer visualiseres det for brugeren hvilken sektion man færdes på.

Websitet er bygget med henblik på at vokse, efterhånden som flere historier tilføjes og flere af Stadsarkivets hjemmesider ligges under denne portal.

Om samarbejdet

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Redweb, der hurtigt, fleksibelt og professionelt har udviklet vores nye site. Redweb har leveret hvad vi aftalte og mere til. Spørgsmål og ændringer er blevet håndteret åbent, konstruktivt og tålmodigt og vi har haft en rigtig god dialog. Redweb har gennem hele processen givet kvalificeret faglig sparring på løsninger og ideer, uden smålig skelen til uret. Hos Redweb sidder der nogle rigtig dygtige medarbejdere, der både kan deres kram, kan kommunikere og overholde en tidsplan. ”

Signe Trolle Gronemann, Webredaktør og arkivar
Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 
 


Udvalgte referencer