Kolding kommune

Kommunal hjemmeside med Joomla

I arbejdet med Kolding Kommunes hjemmeside har vi været igennem en grundig foranalyse og selve grundformen "Wireframing" har været sat under lup, for at give hjemmesiden en optimal struktur.

Medarbejderne på Kolding Kommune, som vedligeholder og opdaterer hjemmesiden, har fået det lettere, og det er internt blevet mere fleksibelt at arbejde med indholdet. 

KoldingKommune 02

 

Det enkle og lette design, der er opbygget i en Joomla template, sikrer en let overskuelig hjemmeside, hvor brugeren vil opleve, på en overskuelig måde, at blive ledt til netop det ønskede sted på siden.

Selvbetjening er vigtig på Kolding Kommunes hjemmeside, og det er vigtigt at borgerne, der bruger siden, oplever den som brugervenlig og let at finde rundt i. Derfor har der været lagt stort fokus på selve opbygningen og designfasen, som redWEB har stor erfaring i at udarbejde med en høj grad af professionalisme.

Kolding Kommune lægger stor vægt på brugervenlighed for de ansatte i kommunen, uanset om det er en kommunal direktør eller SOSU hjælperen, der er brugeren.

På tegnebrættet har vi her hos redWEB netop nu Kolding Kommunes intranet, som grundlæggende bygges op over de samme fokusområder som på deres hjemmeside, og hvor brugervenlighed er sat helt øverst på "must have" listen.
Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 
 


Udvalgte referencer