Gennemtænkt struktur til LE34

Danmarks største Landinspektør virksomhed, LE34 arbejder i ni forskellige brancher med en bred vifte af kompetencer som alle skal tildeles værdi i den digitale kommunikation.


Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Om projektet

Med højt fokus på content marketing i den nye struktur, hvor relationer mellem brancher, kompetencer og deciderede casestories, er denne nye løsning allerede en succes.

Med mere end 290 medarbejdere, fordelt på 24 kontorer i Danmark, der er LE34 Danmarks største landinspektørvirksomhed.

Med så bred en målgruppe, kan det være vanskeligt at tale i øjenhøjde med alle besøgende. Opgaver fra skel og ejendomsdannelse til storer infrastruktur planer og store byggerier, giver et stort spænd af kompetencer.

Det nye site er spækket med “call to actions” som er med til at guide den besøgende ved hjælp af forståelige budskab. Dette skaber tryghed og bedre konvertering.


Nem administration og vedligeholdelse

Netop bindeled mellem Branche – kompetence – projekt er nøglen til en øget kvalitativ trafik på den nye portal. Ikke blot er workflow for den besøgende gennemtænkt, så skaber de enkelte kompetencesider og projektcases effektive landingssider for inbound trafik som øger kvaliteten af de besøgende.

Kategoriseringen af indholdet gør at den besøgende, har nemmere ved at finde frem til dét som er relevant for netop ham/hende.

Selve den administrative del og vedligeholdelsen er skabt gennem en dynamisk og unik komponent hos redWEB som gør det enkelt for LE34 løbende af udbygge dette ”net” af relevant information.


En fusion af tre af landets største landinspektørfirmaer, nødvendiggjorde en hurtig implementering af en ny fælles hjemmeside. Vi kan takke redWEB for, at det lykkedes for LE34 at få www.le34.dk i luften på rekordtid. Resultatet er, at kun 4 arbejdsdage efter fusionen, har vi et fælles website i drift."

le34-claus-bloch-houmann
Claus Houmann
Partner LE34
Anders Trans Sørensen
Titel

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
MailUdvalgte referencer