Website - OSFB.dk

 

Fokus på afsætning af lejemål og øget selvbetjening

Udvikling af lejemålsdatabase, grafiske elementer og piktogrammer for at skabe en overskuelig oversigt over de lejemålstyper som Odense Social-filantropiske boligselskab har i de forskellige boligområder.

Piktogrammerne er med til at lave egenskaberne på den enkelte lejemålstype overskuelig og samle alle informationer på en side. Ligeledes er en filterfunktion med til at øge usability for den besøgende.

osfb 02


Lad lejerne finde svar selv

Det lyder basalt, men en struktureret og god FAQ sparer tid på telefonen og giver mere tid til anden service fordi beboerne selv kan finde svar. Vi har struktureret en række spørgsmål, som gør det nemt for lejeren selv, at finde frem til svar. Det giver både en større tilfredshed for lejeren, men ikke mindst tidsbesparende for udlejers administration.

Om samarbejdet

”Redweb’s arbejde har løftet den eksisterende hjemmeside for OSFB med mange niveauer og de har budt godt ind med idéer og forslag som giver værdi for boligselskabet. De ting som ikke har været helt på plads i starten, er der blevet rettet op på, og det endelige resultat er vi meget tilfredse med – Jeg giver Redweb mine bedste anbefalinger”

John Lund, Partner i domhusgårdens ejendomsadministration
Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail