Palby Marine - ERP integreret B2B webshop

Website og webshop til forhandlere og private. Udført med komplet 2-vejs integration til ERP-system.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Om projektet

Palby Marine ønskede øget salg af deres 10.000+ produkter gennem nem ordrehåndtering fra deres 500+ forhandlere i Danmark, Grønland og Færøerne. Et af målene var hurtig ekspedition samt nem søgning i kataloget direkte fra forsiden. Derudover var der ønsker om øget trafik på sitet fra slutbrugerne som også skulle kunne søge i produktkataloget og lave indkøbsseddel, dog uden mulighed for ordreafgivelse. På den måde ville Palby styrke relationen mellem dem og deres forhandlere.

Derudover var en af kravene simpel vedligeholdelse, hvorfor en komplet integration mellem Microsoft AXAPTA og webhoppen blev en del af løsningen, alt vedligeholdelse af produkter etc udføres derfor i AXAPTA og opdateres automatisk på websitet.Målrettet google indeksering og søgning på sitet

Slutbrugerne kan finde Palbys website ved specifik produktsøgning, hvor alle produkter ligger indekseret på google. Derudover er der på sitet taget højde for de søgninger som omhandler nogle af Palbys produkter i en kontekst. Dette kunne f.eks. være ”montering af køleskab i båd”, ”olieskift på bådmotoren” eller ”frostsikring af båden”. Ved at indtænke en Tips og Nyheder sektion med italesættelse af gængse google søgninger, får Palby organisk trafik på sitet fra potentielle slutbrugere som de kan skubbe ud til deres forhandlere.

For hurtig produktsøgning på sitet har søgefeltet fået en meget fremtræden plads på sitet. Derudover kan alle produkter tilføjes synonymer, hvilket giver endnu bedre søgeresultater.

 


Visuelt og tekstuelt

Varerne er sat op for at tilgodese alle typer besøgende. Derfor er varerne præsenteret på shoppen både visuelt med billeder men også med tekst for at tilgodese de ”læsende” besøgende og ikke mindst søgemaskinerne.

Derudover er der også lavet flere indgangsvinkler til produkterne på siden, en søgefunktion til dem der ved præcist hvad de ønsker. En produktoversigt til dem der ønsker at ”browse” lidt i specifikke kategorier og en ”Find udstyr” til dem der ønsker at blive inspireret, alt efter hvilken bådtype de har.

palby-visueltpalby-styrket

Styrket relation til forhandlerne

Det er ikke muligt som slutbruger at handle direkte hos Palby. Det er dog muligt at tilføje produkter til en indkøbsliste som slutbrugeren kan aflevere hos den lokale forhandler. På den måde styrker Palby relationen til deres forhandlere ved ikke at tage ordrer fra dem..

palby-nem

Nem ordrehåndtering

Komplet 2-vejs integration til Palbys ERP sikrer et altid ajourført produktkatalog samt nem ordrehåndtering for Palby. Forhandlernes tidligere ordrer, handelsstatistik, faktura, restordre, rabatstruktur, præferencer etc. bliver husket for at optimere ordreprocessen.

 


palby-udrulning

Udrulning af websitet til forhandler webshops

Der er lavet en løsning til de af Palby’s forhandlere der ønsker en webshop, med alle produkterne i, som automatisk bliver opdateret fra Palby’s ERP, hvilket sparer forhandlerne for mange timers arbejde, da alle produkter altid er ajourført fra Palby’s side. Så de kan koncentrere sig om at sælge varer, i stedet for at rette priser etc på hjemmeside.

palby-udrulning

Prisvindende E-commerce løsning

Udover en tilfreds kunde, har websitet også vundet en pris som bedste E-commerce Solution ved JAB2014. En pris som redWEB er meget stolte af taget den hårde konkurrence i betragtning.

Om samarbejdet

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med redWEB. Inden vi valgte redWEB som leverandør til vores nye hjemmeside, havde vi en lang proces med fem forskellige webhuse, der kom med deres bud på en løsning. Vi valgte redWEB pga vi følte de forstod vores forretning og kunne se hvor vi ville hen med vores nye side. Under hele forløbet har redWEB været meget fleksible, og hurtigt rettet ting vi ikke var tilfredse med. Så vi nu har et site vi er meget glade for”

palby-michael

Michael Møller
Webansvarlig Palby

Se mere om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her
Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail