Responsive design

Responsive design

 

Responsive hjemmeside!

Optimeret til alle skærmstørrelser

Flere og flere danskere benytter mobilen eller smartphones til at surfe på nettet. Desuden er der stor fremgang i handlen fra andre enheder end computeren:

  • Hver femte dansker handler fra mobilen.
  • Hver fjerde handler fra tablet.

Disse tal er konstant stigende.

Mange danskere benytter mobilen eller tabletten til at søge information omkring produktet, for derefter at gøre selve købet senere på computeren. Det er vigtigt at din hjemmeside eller webshop derfor også fungerer optimalt på disse enheder. Det gælder både at sitet udnytter skærmarealet og at alt er klikbart, da de fleste mobile enheder benytter touch teknologi.

Hvis ikke din hjemmeside fungerer responsivt – risikerer du at gå glip af potentielle kunder, som enten handler eller søger dine produkter fra en mobil enhed.

 

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


redWEB og responsive design

Hos redWEB har vi stor erfaring med at lave websites i responsive design, hvor hjemmesiden automatisk tilpasser sig skærmen, afhængigt af hvilken enhed hjemmesiden besøges fra. Da vi har udviklet hjemmesider og webshops til mange forskellige typer kunder og målgrupper har vi stor indsigt i, hvordan et responsive design kommer til at virke bedst muligt. Det vil sige, at uanset om enheden har en 4”, 7” eller 10” skærm, så fremstår din hjemmeside eller webshop altid bedst muligt på enheden. Det er ikke kun skærmstørrelsen som har betydning for visningen af dit site. Der skal også tages højde for skærmens opløsning som kan variere helt ned fra 800*400 pixels og helt op til 1440*2560 pixels på de nyeste mobiltelefoner.


 

Flere nethandler på mobile enheder

Vi producerer i dag udelukkende hjemmesider og webshops som er 100% responsive.  
På den måde vil du altid få fremvist den optimale version af siden, hvor menuer altid er trykbare og der ikke skal scrolles fra side til side, uanset om man benytter tablet eller smartphone. Hele skærmarealet bliver altså fyldt og dropdown menuer er erstattede af klikbare fold-ud menuer. Hos redWEB tænker vi allerede det responsive design ind i designprocessen, så du sikrer en optimal brugeroplevelse inden din hjemmeside eller webshop programmeres.
Med et responsivt webdesign fungerer din hjemmeside altid 100% på alle enheder. Det giver højnet brugeroplevelse og chancen for, at de vælger dig eller dit produkt er lige pludselig meget større.


HTML5, CSS3, LESS, Joomla, mm.

Vi udvikler professionelle hjemmesider i open source systemet Joomla, hvilket er det 2. mest benyttede CMS system i verden. Med Joomla får du adgang til et licensfrit system, der både er gennemtestet og fremtidssikkert. Vores løsninger er baseret på Wright Template Framework, Media Queries, LESS CSS preprocessor, HTML 5, CSS 3 Bootstrap, som alle er de nyeste teknologier der sikrer kvalitetsløsninger.
Vi laver også adaptive webdesign, som f.eks. vores egen redWEB.dk – hvor skærmen loader et template afhængigt af enhed. Der kan være fordele og ulemper ved at vælge et adaptive design. F.eks. har nogle virksomheder en speciel iPad version af deres hjemmeside eller webshop, hvor siden er lavet så den passer 100% til iPads skærmstørrelse og pixeltæthed. Det kunne være at virksomhedens sælgere bruger iPads til præsentationer eller POS enheder, hvor visse elementer på hjemmesiden eller webshoppen skal fremstå større eller mindre end den normale hjemmeside. Det giver selvfølgelig nogle fordele med endnu bedre brugervenlighed men er samtidig en dyrere løsning da der skal laves flere forskellige versioner af hjemmesiden.

Vil du have udviklet en professionel responsive hjemmeside? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi opdaterer også gamle hjemmesider til responsive design.


Vi har bl.a. lavet responsive design for: