Bliv samarbejdspartner - Lad os løfte opgaven sammen

Vi kan være din tekniske samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i samarbejde med design- og reklamebureauer, hvor vi som regel leverer den tekniske del af en hel Joomla webløsning, mens I står for grafikken. Så har du brug for stærke udviklere, som kan få dit design til at fungere til mindste detalje, er vi det perfekte team.

Jeres fordele som vores samarbejdspartner

Som reklame- eller designbureau har I sikkert stor grafisk ekspertise, og I vil gerne byde ind på større webprojekter. Som vores samarbejdspartner vil I få mulighed for at tilbyde større og bredere webløsninger til jeres kunder, baseret på jeres grafiske kompetencer og vores evner som Joomla programmører. Vi har et stort korps af Joomla udviklere, både i Danmark og i udlandet, så vi er klar til at løse alle opgaver.


White label partnerskab

I et white label partnerskab er vi usynlige over for jeres kunder. De har dialogen med jer, og de planlægger projektet med jer. I bestiller så det tekniske arbejde hos os, når I har indgået aftalen med kunden. På den måde fungerer vi som en slags underleverandør, og I behøver ikke at fortælle jeres kunder om os.


Co-branding partnerskab

I et co-branding partnerskab er vi jeres synlige samarbejdspartner. En af vores medarbejdere vil deltage i kundemøder, og vi vil således være fælles om kunderne, og hvis I ønsker øget salgssupport, kan vi også sende en medarbejder med herfra, når I har salgsmøder. Et co-branding partnerskab styrker både jeres og vores brands, idet vores partnerskab også er en anbefaling af hinanden.


Hvordan foregår det

Vi ser ofte nogle standarder i sammensætningen af de webløsninger, vi leverer til vores kunder som f.eks. webshopimplementeringer, communityløsninger med eventsystemer eller produktkataloger med login funktionalitet. Derfor kan vi hurtigt give jer konkrete priser på mange forskellige webløsninger.

Som regel vil den egentlige arbejdsproces foregå sådan, at I sender os en PSD-fil med designet, som vi så arbejder videre ud fra. Når vi har det tekniske på plads, er projektet sådan set færdigt, og I kan levere en samlet løsning til jeres kunde.

Ring gerne til vores sales manager Jim Vestergaard på tlf. 22 91 96 84 for at høre nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Jim Vestergaard
C.S.O

Hvordan skal din virksomhedsidentitet være?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail