SAP integration - Lad os integrere SAP i din e-handelsløsning

Brug for SAP integration?


Benytter i SAP som ERP, så kan vi integrere det op mod vores e-handelsløsning.


Integrationen til SAP sker via vores gennemtestede webservice, hvilket i sidste ende gør processen nemmere og hurtigere og dermed billigere. Vores webservices kan f.eks. baseres på SOAP eller RESTful frameworks.

Opretter man nye varer eller opdaterer eksisterende varer i SAP, så vil ændringerne automatisk blive overført til shoppen. Omvendt, hvis man ændrer oplysninger i shoppen, f.eks. hvis man sælger et produkt eller tilføjer flere produkter til lageret i shoppen, så vil ændringen blive overført til SAP.

Det er også muligt at automatisere bogføringsprocessen fra ordrerne i shoppen. Dine kunder vil føle sig hjemmes i e-handelsløsningen, da alt er tilpasset specifikt til dem baseret på oplysningerne fra SAP.

Udover et kundespecifikt layout, som er tilpasset kunden rent visuelt kunne f.eks. pris- og rabatstrukturer og tidligere ordrer være synlige efter man er logget ind. Det er muligt at trække kundehierarkier fra SAP, således at dine kunder også kan se og handle på vegne af deres kunder.

Med integrationen smelter B2B e-handelsløsningen og SAP sammen. Det giver dig og dine kunder et redskab, som kan optimere flere led i din- og dine kunders værdikæder i virksomheden.


Vi kan skræddersy din SAP-løsning

Da der ikke findes et standardformat for integrationen imellem webshops og SAP, så skal SAP-dataen typisk tilpasses, så den passer ind i det rette format. Vi har stor erfaring med at lave denne datakonvertering, så systemerne spiller sammen.

Vi tilbyder også at tage dialogen med din SAP-leverandør, så du kan bruge din tid på andre opgaver.
Da vi er et udviklingshus med speciale i webløsninger, kan vi skræddersy din løsning præcist efter dine behov.


Lad os tage en snak omkring SAP-integration

Vi er altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring SAP-integration og vores webshopløsninger. Du er meget velkommen til at kontakte os på 23888777, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Kontakt mig

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail