Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

SEO rapport - Lad os undersøge din webløsning

Brug for en SEO rapport?

Vil du gerne have et godt indblik i, om din webside er ordentlig optimeret, og hvordan du fremadrettet kan arbejde med at forbedre din søgemaskineoptimering, så er vores SEO rapport noget for dig.

Vi gennemgår dit website og laver en uddybende rapport, som har fokus på følgende områder:

Stukturen på websitet - Vi kigger på din sides opbygning og undersøger, om den er struktureret ordentligt. Vi kigger på, om der er brug for ændringer, eller om der er noget, som bedre kan optimeres.

Søgeordsanalyse - Hvilke søgeord er værdifulde for din forretning? Er der nogle søgeord, som du har overset? Vi laver en søgeordsanalyse og giver dig en oversigt over gode søgeord, som kunne være relevante at indarbejde på dit website.

Søgeordsoptimering - Vi gennemgår opsætningen af dine titles, descriptions og tekster og ser på, om de forskellige sider er ordentligt SEO optimeret. Hvis dette ikke er tilfældet, får du en oversigt over forslag til forbedringer.

Linkprofil - At have en ordentlig linkprofil er enormt vigtigt. Vi ser på din linkprofil og vurderer, om den er hensigtsmæssigt opbygget, og hvordan du kan arbejde fremadrettet med at optimerer den.

Sociale medier - Udnyttes de sociale medier ordentligt? Hvis ikke – hvilke muligheder er der så? Og hvordan kan du bedst implementere dem?

Jesper Sølund Hansen
SEO / SEM

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 60 254 009
jesper@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail