Teknisk SEO optimering - Du er kommet til eksperterne

Et punkt som er enormt vigtigt for mange webshop og website ejere er, at deres Joomla side er ordentligt SEO optimeret. Det er en grundlæggende forudsætning for ordentlige placeringer i Google, at ens website er rigtigt optimeret. 

Teknisk søgemaskineoptimering er en af de mere avancerede former for søgemaskineoptimering. Det drejer sig i korte træk om, at jo flere sider dit website har, jo sværere kan det være for søgemaskinerne at forstå og finde de enkelte sider. Det er her, den tekniske søgemaskineoptimering kan gøre en forskel.

Teknisk SEO optimering – essentielt for dit website

Jo mere komplekst dit website er, jo vigtigere er det, at der er gjort en teknisk indsats for at sikre, at der ikke bliver problemer i forhold til søgemaskinerne.

En stor webshop med mange sider og mange forskellige funktioner har f.eks. en kompleksitet, som let kan skabe forståelsesproblemer for søgemaskinerne. Det kan dog også være relevant at lave teknisk søgemaskineoptimering, selvom dit website ikke er så omfattende.

Vi hjælper dig med teknisk søgemaskineoptimering

Når vi bygger et Joomla website fra bunden, har vi den tekniske søgemaskineoptimering med fra starten, men vi kan også hjælpe dig, hvis du har et Joomla website, som vi ikke har været med til at lave.

Teknisk søgemaskineoptimering foregår i ”bagbutikken” og påvirker ikke udseendet på dit website, så du kommer ikke til at mærke noget til ændringerne, udover at dit website vil få en bedre placering i søgemaskinerne.


Jesper Sølund Hansen
SEO / SEM

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 60 254 009
jesper@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail