Teknisk udvikling

 

Teknisk udvikling - Ingen programmeringsopgave er for stor

 

 

De fleste hjemmsider er i dag ret avancerede og det kræver, at teknikken er på plads. Med Joomla som kernen i vores arbejde, har vi et stærkt fundament at bygge videre på.

Det kan altid udvikles

Der findes allerede enorme muligheder med Joomla, så ofte er vores programmeringsopgave at tilpasse moduler og komponenter, så de passer præcist til kundernes ønsker. Men vi udvikler også rigtig meget nyt fra bunden. Du kan læse mere om udvidelsesmulighederne i Joomla her. 

Vores udviklere er rigtige nørder, som arbejder hårdt med kodestumperne, indtil alt fungerer som det skal. De kræser for detaljerne og finder hele tiden nye, smarte løsningsmuligheder.


Webudviklere med fokus på usability 

Vi ved, at det betyder alt, at de tekniske løsninger ikke bare er ren teknik. Det skal være nemt og brugervenligt for dig at gå til. Det er grundlaget for al vores programmering og resultatet af et tæt samarbejde mellem vores teams. 

Vi har grundlæggende to former for webudviklere: frontendere og backendere. Frontenderne tager sig primært af opsætningen og programmeringen af hjemmesidens ansigt udadtil. Backenderne arbejder med den tunge programmering, som ligger bag ved hjemmesiden og giver alle de lækre muligheder og funktioner. At vi har den opdeling, betyder at vores programmører er specialiserede, og dermed er arbejdet af høj kvalitet.

Hvis du har et teknisk spørgsmål eller har brug for teknisk assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.


Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail