Cookies

Vi benytter cookies - og det er vi glade for. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Uden cookies ville det være besværligt at f.eks. tilføje et produkt til en indkøbskurv på en webshop, eller at personliggøre en weboplevelse.

Primært bruges cookies til at gøre weboplevelsen effektiv og behagelig for brugeren. Desuden er det en rigtig smart teknik til at tracke brugerens adfærd, og forbedre besøgsoplevelsen. Et kendt værktøj som ofte benyttes, er f.eks. Google Analytics, som registrerer ting som f.eks. din browser type, geografiske oplysninger, hvad du ser på websitet, mm. Dette redskab benytter mange til at forbedre deres hjemmesider med, så den besøgende får en bedre oplevelse. Kort sagt, så ville oplevelsen på nettet ikke være den samme uden cookies.

Der er dog kommet en lovgivning, der stiller nogle krav til at man synliggøre brugen af cookies. Reglerne siger at man skal synliggøre bestemte informationer på sit website, og det vil vi hermed gøre.

 

Hvad bruger vi cookies til, og hvem har adgang til disse informationer.

Hos redWEB benytter vi cookies til at lave statistik og analyse via programmet Google Analytics. Disse data benytter vi til at forbedre besøgsoplevelsen på vores website. Et udvalg af emner vi fører statistik over:

  • Brugerens geografi.
  • Hvordan brugeren er kommet til vores website.
  • Hvad brugeren benytter på vores website.
  • Hvor lang tid siden benyttes, og hvilke sider gæsterne falder fra på.
  • Browsertype.
  • Hvilken enhed (Mobil, PC, Tablet, Mac, mm)

Alle disse data er anonyme, og vi har ikke adgang til nogle personlige oplysninger. Dataerne er kun tilgængelig til intern brug, og vil selvfølgelig aldrig blive videresolgt eller lign.

 

Hvordan man som bruger kan blokere og slette cookies.

Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan du kan slette din cookies. Typisk kan det gøres i browserens indstillinger, eller ved at benytte genvejstaster.

I alle nyere browsere kan du bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete til at slette dine cookies.

Vil du helt blokere cookies, så kan dette også gøres via din browsers indstillinger. Vi vil dog ikke anbefale at du vælger at benytte dig af den løsning.

 

Vores kontaktinformation.

redWEB.dk - udbydes af:

redWEB ApS
Blangstedgaardsvej 1
5220 Odense SØ

 

Hvilke personoplysninger som der bliver indsamlet på siden.

Vi indsamler personoplysninger når du kontakter os, altså f.eks. hvis du vil have et tilbud på en ny webshop, og udfylder vores formular. Disse personoplysninger vil dog aldrig blive videregivet til tredjepart. Der bliver ikke opsamlet nogle personoplysninger, medmindre du selv har givet os informationerne, f.eks. i forbindelse med en henvendelse via vores kontaktformular. Personoplysningerne benyttes til at give dig relevante svar på dine henvendelser. 

 

Rettigheder og beskyttelse af de registrerede data.

Vi følger persondataloven, og opbevarer dine personlige oplysninger fortroligt og sikkert. Alt data bliver gemt på computere, som har en begrænset adgang, og er under kontrolleret faciliteter. Vi gennemgår løbende sikkerheden, og sikrer at dine oplysninger bliver håndteret forsvarligt. Vi kan dog aldrig 100 procent garanterer sikkerheden, da der altid vil være en risiko for at andre påtvinger sig uberettet adgang til informationerne. Derfor skal du være opmærksom på, at når du afgiver dine personlige informationer, så sker det på eget ansvar.