Video

Videoproduktion - Til undervisning, underholdning og branding

 

Brug for videoproduktion?

Vi står klar til at lave videoproduktion for dig. Vi har en stor erfaring med at producere professionelle videoer til brug på nettet.

Videomediet er et af de stærkeste medier, du kan gøre brug af. På nettet er det først og fremmest fordi det er videoer, der genererer suverænt flest klik. Samtidig taler de til flere af vores sanser og det gør, på en eller anden måde, at vi nemt lader os fange af dem. 

På nettet er det også en kæmpe fordel, at videoer fastholder brugerne i længere tid. Det betyder nemlig, at dit budskab har større chance for at printe sig klart og tydeligt ind, så du bliver husket. 

Præsentér dit produkt med en video

Hos redWEB leverer vi oftere og oftere video som en del af en fuld webløsning, når vi udvikler en ny hjemmeside. Videoerne behøver ikke være udformet som en klassisk reklame. Du kan også bruge video til f.eks. en simpel produktdemonstration, som hjælper de besøgende med at forstå, hvad det er, du kan gøre for dem, og hvorfor dit produkt er det bedste. Eller hvad med en video som fortæller om og fremviser din virksomhed, som vi f.eks. har gjort det for Safelight?

En video kan for alvor skabe opmærksomhed, tryghed og indsigt. Vi elsker at omdanne det, du kan, til en god historie og formidle den via video.


Professionelt fra start til slut

Selvom vores primære arbejdsområde er at levere Joomla hjemmesider og webshops i lækkert design af høj kvalitet, går vi meget op i, at videoarbejdet er gennemtænkt og veludført. Derfor starter vi altid med at udvikle et storyboard sammen med dig og sikrer, at fortællingen og formidlingen er helt på plads. 

Uanset om din video skal bestå af live-video eller screencasts, så bliver der kælet for detaljerne i redigeringsrummet. Det vi leverer, er også noget, vi selv er stolte af. 


Vi gør det avancerede enkelt og tilgængeligt

Udover produkt- og virksomhedspræsentationer har vi også god erfaring med at lave undervisningsvideoer, screencasts og podcasts. Vi har kompetencerne, udstyret og idéerne.
Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Vi har lavet Video for: