ERP og PIM - integration

Systemet er skræddersyet til ERP, Masterdata, Datawarehouse og PIM integration. Eksempelvis har vi lavet integrationer til:

 

Med vores integrationsmuligheder, har du mulighed for at spare meget tid på administrationen.
Når webshoppen er integreret med økonomisystemet skal data kun vedligeholdes ét sted og det samme gælder naturligvis for PIM og Masterdata systemer.

 

Der er mulighed for at trække debitorgrupper, varegrupper, debitorrabatgrupper, varerabatgrupper, kampagnepriser, salgslinjerabat priser og mange andre af de mest gængse prissætningslogikker fra ERP. Vi integrerer basedata inkrementielt i stedet for at lave live opslag til webservices. Det sikrer en mere stabil værdikæde og der er ingen realtime afhængighed mellem ERP og webshoppen.

 

B2B shoppen fremstår kort sagt som en multidimensionel sælger, der kender dine kunder. Det er med til at sikre en løsning, som dine kunder føler sig trygge ved at bruge og som samtidig sparer en masse ressourcer i din virksomhed som du kan investere andre steder.

 

Dette er blot en kort oversigt over funktioner som medfølger i vores B2B-shop. Du er meget velkommen til at kontakte os på 23888777 og få en snak omkring vores B2B løsning og hvilke muligheder vi tilbyder.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail