B2B webshop – funktioner og muligheder

Skab ubegrænsede niveauer

Der er mulighed for at oprette et ubegrænset antal afdelinger, medarbejdere, kunder og slutkunder. Herfra kan der handles på vegne af de underliggende niveauer, hvis f.eks. en kunde ringer eller mailer med en bestilling. Sælgernes niveauer er selvstændige så hver sælger kan nøjes med at se deres egen kundeportefølje.

 

Individuelt kundelogin med differentierede priser og betingelser

Der kan opsættes individuelle kundelogins, så kun kunder i har indgået aftale med, kan tilgå shoppen. Priser, betingelser, betalingsform og løbetiden for betalingen kan tilpasses den individuelle kunde.

 

Kundespecifik varekatalog

Dine kunders og/eller afdelingers varekataloger er ofte forskellige fra hinanden. Derfor er det muligt at lave specifikke varekataloger til hver enkelt kunde. Ved at præsentere de kunderelevante varer, øger du brugervenligheden for din kunde, som så øger dine chancer for salg.

Du kan oprette et ubegrænset antal varer og kategorier. Lager og kasse-system kan integreres i webshoppen, så opdateringer sker automatisk.

 

Katalogsystem

B2B løsningen giver dine kunder mulighed for at generere deres egne PDF-kataloger, på baggrund af deres præferencer. Det kunne f.eks. bruges til at skabe deres eget salgsmateriale nemt og bekvemt, fra din shop. De relevante produkter tilføjes til ”PDF-kurven” og når alle relevante varer er lagt i kurven, samles PDF-kataloget automatisk – også med forside. Læs mere om katalog systemet her

 

Beriget tekst og data

Informationer kan trækkes fra PIM databasen ud på produkterne i shoppen. Det kunne f.eks. være vaskeanvisninger som er unikke fra produkt til produkt.

 

Handl med point

B2B shoppen gør det muligt for dine kunder at samle point, som kan bruges til at handle varer i shoppen. Dette incitamentsparameter både sikrer og øger long tail kundeloyalitet. Læs mere ompointsystemet her.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail