Webbureau i Odense

Er du på udkig efter et webbureau i Odense, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder til på adressen Blangstedgaardsvej 1, 5220 i Odense SØ - kun små 10 minutters kørsel fra Odense centrum.

Vi har kunder over hele Danmark og kan selvfølgelig også hjælpe dig, som ikke holder til på Fyn. Faktisk har vi kunder i hele verden og er vant til at arbejde med alle slags projekter, lige fra små erhvervskunder til store internationale brands.

Kontakt mig

Et professionelt webbureau

Vælger du os som leverandør, så kan du forvente et samarbejde med fokus på høj faglighed, og et resultat som bygger på en blanding af dine ønsker og vores ekspertise. Vi har bred erfaring med en lang række aspekter indenfor webløsninger. Nogle af vores udvalgte kompetencer inkluderer:

Mulighederne er mange og vi kan hjælpe med næsten alle slags løsninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dine idéer. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på lige nøjagtig din opgave.

 

Webdesign i Odense – med international kvalitet

Vores designløsninger baseres på grundige wireframes, som sikrer at designet bliver udarbejdet med brugeren i fokus. Vi mange års erfaring med usability på nettet og ved hvordan et webdesign skal laves bedst muligt.

Vores kompetente grafikere sikrer at dit design får en stærk visuel identitet. Vores webdesign og webshop løsninger er ikke bare pæne at se på, de er også skabt med en stor fokus på søgemaskinerne.

Fundamentet bag siderne bygges med stor fokus på Google og de andre søgemaskiner og sikrer at din side har de bedste betingelser i søgemaskinerne.

Vi laver også meget tekniske løsninger og har blandt andet udviklet vores eget webshop system kaldet redSHOP. Så står du og skal bruge en webløsning der kan gøre noget helt unikt, så kan vi helt sikkert udvikle det for dig.

Vi har et meget kompetent team af programmører, som kan programmere lige nøjagtigt det du står og mangler.

 

Vi vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter et webbureau, så vil vi rigtig gerne byde ind på opgaven. Kontakt os i dag enten via siden, telefon eller på mail, så vil vi meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt mig

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail