Joomla Webshop

Joomla Webshop løsning med redSHOP

Professionel webshop

Med vores redSHOP får du alle mulighederne

 

Vores Joomla webshop baseret på redSHOP er det perfekte valg, når du vil arbejde seriøst med din webshop. Der findes et væld af plugins til vores Joomla Webshop løsning, og er de udvidelser, der allerede findes, ikke nok, er vi altid klar til at udvikle nyt. 

Vi designer og udvikler professionelle webshop løsninger med fokus på brugervenlighed, funktionalitet, call-to-action og høj konverteringsgrad.

Kontakt mig

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Når du sælger online

Handel på nettet er rigtig stort, og flere brancher har deres primære salg på nettet. Men det er ikke ligegyldigt hvad du gør med din webshop, hvis du skal have gang i salget.

Virkeligheden er, at webshoppens design er vigtig for at kunne skabe tryghed hos de handlende. Små justeringer på designet og funktionaliteten kan faktisk gøre, at flere går hele vejen igennem købsprocessen og rent faktisk bestiller noget i din butik. 

Det er også vigtigt, at du arbejder med din placering på Google, så kunderne kan finde ind i din butik. Vi har alle de stærke kompetencer. Lad os arbejde med din Joomla webshop, så får vi konverteringen og kundetrygheden i top. 


Eksempel på call to action integreret i redSHOP

Tydelige "Call to actions"

Et af de mest centrale ting vi arbejder med, når vi designer din nye webshop, er at skabe tydelige call-to-actions. Det handler helt enkelt om at lede kunderne sikkert på vej. Et godt eksempel kan være at trække købs-knapperne frem i designet, så de er nemme at få øje på.

Det kan også handle om, at dine kunder skal ledes på vej fra forsiden til det gode tilbud, og her fra videre igennem købsprocessen, og endeligt til et køb.

Det er rigtig vigtigt at tekster, farver og design er gennemtænkt og målrettet. Er vi i tvivl om den løsning, vi har valgt, er den bedste, står vi ikke tilbage for at anvende optimeringsværktøjer som f.eks. splittests, SEO og Google analytics.


Webshops kan være en stor og krævende sag. Der er rigtig meget der skal være styr på: Alt fra visuel identitet og brugervenlighed til søgemaskineoptimering, markedsføring og økonomistyring. Her får du meget ud af at have en professionel samarbejdspartner. 

Følg linksene herunder og se, hvad du bl.a. har af fordele, hvis du vælger en professionel Joomla webshop løsning hos os.

Se vores webshop referencer
Et stort udvalg af moduler og plug-ins
Du kan altid udvide eller få udviklet nyt
Tag brugerne med på råd
Ingen licenser og afgifter
Opstart af webshop

 
Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail