phone icon

Gør noget nyttigt i 2018. Træd ind i fremtiden med Aesir som platform

Alle har forskellige præferencer, adfærd og formål. Også når de besøger jer digitalt.

Derfor er det vigtigt at kommunikere det rette budskab specifikt til den enkelte besøgende, i rette tid og i den rette sammenhæng - ellers ryger meningen.

Aesir gør det muligt

Aesir Context Marketing er fremtidens digitale platform, der giver dig mulighed for at personalisere dine besøgendes digitale oplevelse - individuelt og i alle skala. 

Denne revolutionære løsning leverer unik indsigt i brugerenes adfærd, der let kan kombineres med indhold på websitet til at skabe ultra personaliserede og meningfulde kundeoplevelser.

Intelligent personalisering

Aesir analyserer alle besøgendes adfærd og måler deres engagement baseret på deres valg. På den måde kan I let finde ud af, hvad jeres besøgende ønsker og efterspørger. Derudover kan Aesir let ombygge websitet til at gøre hver enkelt kundeoplevelse personlig, baseret på kundens faktiske adfærd, mens kunden besøger websitet. 

Dette vil øge konverteringerne på websitet betragteligt.

Med Aesir er det let at skabe perfekte kunderejser til et uendeligt antal brugere samtidig og det er muligt at forudse brugernes ønsker, baseret på store mængder data.

Personlige og individuelle digitale oplevelser

Med Aesir har du brugerens personlige og individuelle oplevelse i dine hænder. Du er bl.a. i stand til at mikro-segmentere hver målgruppe baseret på data og samtidig præsentere forskelligt indhold og C2A til hver af dem.

- enkelt og lige til.

Hvad I ønsker er muligt - ofte og enkelt

Aesir er bygget til at blive ombygget. Det betyder, at uanset hvordan jeres markeder udvikler sig kan Aesir omstruktureres og let ombygges, så de møder de specifikke behov, som markedet stiller til jer. 

Aesir er så fleksibelt, at der ikke er nogen integrationer, der er umulige. Du kan bl.a. integrere Aesir DAM, Aesir PIM, Mailflows, dit nuværende ERP system eller en anden skræddersyet integration, så de spiller 100% sammen.

Lad os vise dig hvordan

Aesir platformen er fremtidssikret og undestøtter virksomhedens digitale transformation. Vil du vide mere?
Kontakt os i dag

A/B split testing og dynamiske CTA moduler
Integreret analyseredskab gør det eknkelt at teste indhold på forskellige landingssider, lave effektmålinger og konverteringsoptimere.

Adfærdstilpasset indholdsvisning
Med Aesir kan du let tilpasse CTA'er, content og produktvisninger personligt og individuelt til brugeren automatisk baseret på deres adfærd.

Cross filtering
Uanset om kunderne leder efter et produkt eller service, kan de finde det med den unikke filterfunktion på tværs af hele platformen.

Fuldt integreret løsning
Aesir er en fuldt integreret løsning, der altid er opgraderet, og hvor alle elementer, data og funktioner spiller sammen 100%.

Unikt salgsværktøj
Dit website kan personaliseres, samtidig med at håndtering af mange forskellige kunder på et globalt marked bliver nemmere.

Integration af PIM og DAM
Med Aesir PIM og DAM bliver arbejdet med indhold og workflows hurtigere. Det styrker værdikæden i virksomheden.

Skab bedre kundeoplevelser

Med en Aesir løsning er det muligt at personalisere brugeroplevelsen på baggrund af faktuel kundedata. På den måde kan du lade websitet tilpasse sig den enkelte brugers behov og præferencer.   

Én samlet pakke til B2B-webshoppen

Aesirs specialiserede moduler og funktioner sætter dit online B2B-salg i system og giver systemet en brugervenlighed, dine kunder vil sætte pris på.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig