Bestil din nummerplade på nettet

Det er nu slut, med at stå i lange køer og vente, på at kunne bestille sin nye nummerplade. Applus som du kender fra Applus Bilsyn, er blevet nummer-pladeoperatør for SKAT, og i fremtiden kan du bestille din nye nummerplade på nettet.

applus nummerpladerI starten af 2013 lukker SKAT 26 af sine 30 motorkontorer, så du kun kan finde et motorkontor i Odense, Høje Tåstrup Aarhus og Aalborg. Applus Bilsyn har overtaget nummerpladeekspeditionen, og har derfor åbnet for 98 afhentningssteder over hele landet. Når du har bestilt dine nye nummerplader på www.nye-nummerplader.dk, er de klar til afhentning samme dag eller den efterfølgende dag, afhængigt af hvad tid på dagen bestillingen foretages. Du vil stadig kunne møde personligt op i synshallen, og bestille dine nummerplader. Når du skal afhente dine nummerplader, er det vigtigt, at du medbringer registreringsattesten på bilen.

redWEB ApS kan hermed afsløre at vi har designet og udviklet hjemmesiden Applus Nummerplader, hvor du online kan bestille dine nye nummerplader. Hjemmesiden er opbygget på en Joomla platform, og brugervenlighed er sat i højsædet. Det får stor betydning for både private og branchekunder, der vil opleve at det er blevet nemmere og hurtigere at få nye nummerplader.

Brugervenligheden på www.nye-nummerplader.dk er helt i top og det responsive webdesign betyder at siden kan ses og tilpasses både på store fladskærme, bærbare, ipad's og helt ned til Iphone og andre smartphones. I designfasen skal det gennemtænkes meget  nøje hvilke informationer og elementer der altid skal vises for at en responsiv hjemmeside  giver mening. Vores professionelle og dygtige webdesignere og grafiker, har stor grundlæggende viden og erfaring i at designe responsive websider. Det afhænger stadig af den enkelte hjemmeside, om vi anbefaler at lave den en i et responsivt design, eller én eller flere hjemmesider der er tilpasset en bestemt skærmstørrelse.

applus