Derfor skal du holde din browser opdateret

Vil du gerne have en bedre oplevelse på nettet og større sikkerhed? Så skal du læse med her.

Hold internet explorer opdateret

Sikkerheden

Som med alt software der kommunikerer på nettet, så bør din browser holdes opdateret. Det skyldes den simple grund, at der i næsten alt software opstår sikkerhedshuller. Problemet er at når man f.eks. benytter en browser, så er den et rigtigt attraktivt mål for hackere og lignende. Kan man skaffe sig adgang til en computer via forældet software, så åbner mulighederne for hacking af netbank og lignende.

I alle browser opstår der løbende sikkerhedshuller, som udvikleren så fixer. Men holder man ikke sin browser opdateret, så får man ikke glæde af de fejlrettelserne og så er man sårbar på nettet.

Oplevelsen

Er der hjemmesider som ser mærkelige ud? Oplever du fejl når du surfer rundt på nettet? Det skyldes højst sandsynligt at din browser kører i en forældet version. Internettet og de tilhørende teknologier udvikler sig med lynets hast – derfor bør du altid holde din browser opdateret, da du ellers vil gå glip af mange muligheder.

Måske siger begreber som CSS3 og Media Queries dig ikke noget, men det er blot eksempler på nye teknologier som gør weboplevelsen meget bedre, men som du ikke kan benytte hvis du bruger en forældet browserversion.

Et godt råd

Hos redWEB der prøver vi at følge den nyeste teknologi og lave løsninger som udnytter teknologien bedst muligt. Vi har dog altid bagudkompatibiliteten i baghovedet, så vi ikke udgiver noget som ikke kan ses ordentligt i almindelige browsere.

Men i og med at teknologien udvikler sig så hurtigt, så er der grænser for hvor mange versioner tilbage at vi kan understøtte. Det er især gældende med Internet Explorer – hvor vi f.eks. her på redWEB.dk stadig har 7-8% besøgende som benytter sig af Internet Explorer 7 og 8. Begge version er meget forældet. Så dagens bøn fra redWEB: Vil du gerne opnå større sikkerhed på nettet og få en bedre oplevelse med flere muligheder?

Så hold din browser opdateret!

Du får en browser som er hurtigere, mere sikker og som kan mere – og så er det fuldstændigt gratis.

Her finder du opdatering til de mest populære browsers:

Firefox - http://www.mozilla.org/da/firefox/fx/

Chrome - http://www.google.com/intl/da/chrome/browser/

Safari - http://www.apple.com/dk/safari/

Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/da-DK/internet-explorer/download-ie