Digital transformation bliver demokratiseret

Midt i al virvaret omkring digital transformation og disruption opstår en voksende kløft mellem mennesker og teknologi. Kløften truer med at dele hele industrier i to grupper: De, der kender til begrebet digital, og de der allerede er i gang med transformationsprocessen.

77bf49d44bfa3283eb9b9e8fa2fb497950688bfc.jpg

Høje omkostninger

Årsagen til denne opdeling skyldes bl.a. omkostningerne ved transformeringen. Det er omkostningstungt at investere og holde teknologien opgraderet og samtidig investere i efteruddannelse af medarbejdere.

For en normal virksomhed er omkostningerne ved integration og migration til en ny platform langt højere end investeringsafkastet. Derfor har mange intet andet valg end at holde fast ved deres gamle hjemmesider og håbe på, at den digitale verden ikke overhaler dem.

Men det behøver de ikke ret meget længere. Digital transformation bliver demokratiseret med platformen Aesir Context Marketing, der både er brugervenlig, kosteffektiv og ekstrem fleksibel.

Hvad betyder det reelt for din virksomhed?

  • Højere investeringsafkast på din teknologiske løsning
  • Mere effektive arbejdsgange for dine medarbejdere
  • I er klar til at møde og tilpasse jer til fremtidens marked

Læs mere om vores tilgang til digital transformation

Ronni K. Gothard Christiansen, administrerende direktør for redWEB og Aesir Context Marketing, forklarer, hvordan denne demokratisering vil ske:

"Vi vil demokratisere digital transformation, således at størstedelen af danske virksomheder bliver i stand til at skabe mere meningsfulde relationer til deres kunder.

På nuværende tidspunkt er det kun få af de største virksomheder, der er i stand til at drage fuld fordel af digital transformation, fordi de har råd til teknologien, og råd til at understøtte den med uddannelse af medarbejdere."

stemningsbillede_britta_ronni.jpg

Som digital transformationskonsulent har Ronni arbejdet med en bred vifte af internationale kunder, og hans vision om at lukke kløften er klar:

"Målet er at levere digitale værktøjer, der er omkostningseffektive og nemme at bruge på daglig basis, både nu og i fremtiden. Og at gøre det på en måde, så alle virksomheder kan fokusere på at øge deres omsætning frem for at betale for dyre opdateringer af deres systemer og bruge store mængder penge på udvikling."

"Den eneste vej til digital transformation ligger i samarbejdet med ligesindede partnere og at kunne give dem muligheden for at styrke deres egne kunder. Det er sådan, vi vokser sammen, og bliver udrustet til at følge med i den teknologiske udvikling.”

Læs mere om den udviklingscyklus en virksomhed gennemgår med digital transformation

Ronnis mission har aldrig været mere relevant, da mange små og mellemstore virksomheder kæmper med et globalt pres i deres brancher, der kan tvinge virksomhederne ud af drift - hvis ikke nu, så i den nærmeste fremtid.

"Digital transformation er tæt forbundet med tanken om disruption. Som jeg ser det, er disruption et symptom på en manglende evne til at tilpasse sig kundens forventninger.

Digital transformation er den eneste måde en virksomhed kan opbygge langsigtede partnerskaber på og samtidig undgå disruption.”

redWEB kan hjælpe dig med at transformere din virksomhed. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, så kontakt os endelig.