Få succes med Content Management

Fra C til E - Genfødslen af Content Management

Web Content Management er grundstenen i enhver virksomhed, der ønsker at bevare en relevant og aktiv online profil i nutidens marked. Teknologien udvikler sig konstant, og det samme gør både kunder og trends. Hvis du vil styrke dit brand, er du nødt til at følge med udviklingen.

Du skal kunne levere en optimeret, fleksibel brugeroplevelse, der efterlader et indtryk hos dine kunder. En oplevelse, der bliver til engagement. Engagement er det, der vil vækste din virksomhed, og i sidste ende det der vil gøre, at dit brand vil kunne modstå disse evindelige forandringer.

 

Med Aesir, er vi sprunget fra C til E.

 

Fra Web Content Management til Web Evolution Management, Web Experience Management og Web Engagement Management.

 

Web Evolution Management

Det er afgørende, at din digitale platform er i stand til at modstå og reagere på ændringer i teknologien, samt nye tendenser i webdesign. Du skal aldrig stå stille, og en af vores hovedprioriteter er, at vores kunder heller aldrig gør det. Derfor, uanset hvornår du har fået leveret din Aesir-løsning, vil den altid være opgraderet til nyeste version uden ekstra omkostninger.

Ingen hjemmeside varer evigt i nutidens marked. Faktisk så redesigner mange virksomheder deres hjemmesider årligt for at holde trit med deres brugeres skiftende behov.

Noget så simpelt som at bytte om på et par elementer kan gøre en stor forskel for brugeroplevelsen på dit websted. Aesirs sideskabeloner er bygget via brugerdefinerede felter, der kan flyttes og ændres med et øjebliks varsel. Du kan omvælte hele din sidestruktur ved at flytte rundt på hvert element, hvilket gør det hurtigt og nemt at genopfinde dit online brand, f.eks. som reaktion på nye design trends eller funktionaliteter.

 

Vi kalder dette “bygget til at blive genopbygget”.

 

For at imødekomme den uundgåelige sti mod globalisering for en trivende virksomhed, er Aesir også designet til at understøtte:

  • Et bredt udvalg af forskellige sprog på tværs af samme platform med en forbundet brugerflade
  • Administration af flere forskellige websider fra én konto
  • Geolocation, så du kan tilpasse dit websted afhængigt af, hvor brugerne kommer fra

Det handler om at møde brugernes forventninger. Værktøjerne er lige så vigtige, som den hånd, der bruger dem. Aesir udvikler sig løbende som platform, og vi har adgang til et voksende sortiment af fleksible plug-ins, der kan tilpasses til at udføre stort set alle ønskede funktioner. Spørg endelig, så arbejder vi hårdt på en løsning, ellers opfinder en, hvis nødvendigt.

 

Aesir Experience Management 02

 

Web Experience Management

Brugervenlighed er en af de vigtigste faktorer i forhold til content management. Internettet, både på frontenden og backenden, bruges i dag af mange forskellige mennesker fra mange forskellige baggrunde, og kun en lille del af dem kan betragtes som IT-fagfolk.

Det betyder dog ikke, at du skal undervurdere dine brugere, da de er mere teknisk dygtige og mere digitalt forbundne end nogensinde før - udfordringen ligger i at kunne levere enkle værktøjer til at håndtere komplicerede systemer.

 

Frem for alt, vær konsekvent.

 

En god brugeroplevelse skal give brugerne det, de ønsker, før de ved det; intuitivt design og forventet funktionalitet, uanset hvilken enhed de bruger til at forbinde med dit produkt. Sørg for at dit image er konsekvent og responsivt på tværs af flere undersider eller endda andre sider i din portefølje.

Nutidens teknologi gør det muligt at følge dine besøgendes fulde oplevelser ved hjælp af dybdegående data, men udfordringen ligger i at bruge dataen korrekt.

Din brugeroplevelse bør være omdrejningspunktet for din hjemmeside, ellers spilder du værdifulde ressourcer til ingen gevinst. Aesirs værktøjer giver dig mulighed for at:

  • Analysere adfærden af enhver bruger, der besøger din hjemmeside
  • Finjustere alle aspekter af den besøgendes rejse gennem dit site
  • Bruge data til at levere dit indhold på den mest engagerende og personlige måde

Vær opmærksomhed på, hvad der sker på dit site, når det sker. Alt hvad brugerne gør, når de besøger dit website, kan fortælle dig et eller andet om dem, eller hvor de kommer fra. Dette er nøglen til at kende dine brugere og optimere deres erfaringer. Vi gør det nemt for dig at påpege de områder, du kan arbejde videre på, fordi det er en videnskab at forbedre din brugeroplevelse, ikke gætteri.

 

Aesir Experience Management 03

 

Web Engagement Management

Forestil dig, at du kan indsamle alt det, du ved om dine brugere, og omsætte det til en simpel statistik, så du kan definere dine brugeres engagement på en sådan måde, at det vil være nemt for dig at forbedre brugeroplevelserne og forhøje engagementet. Med Aesir, er dette en realitet.

Håndtering af individuelle kunders engagementsniveau er et helt nyt koncept for content management systemer, og dette er Aesirs specialitet.

For eksempel, hvis din data fortæller dig, at brugeren Ronni foretrækker de røde produkter i din webshop, kan du automatisk øge chancen for konvertering ved at vise ham flere produkter, der er røde. Det er en simpel løsning på et kompliceret problem, men du har brug for dataen for at kunne understøtte denne strategi.

Hvis du tager detaljerede brugermålinger, anvender dem til at styrke dit produkt gennem Aesir platformen, og dermed øger dine brugeres engagementsniveauer, så er det en let og gennemprøvet metode til at øge dine potentielle konverteringer. Forestil dig, at du kan øge din konverteringsfrekvens med bare 1% gennem engagement management, og hvor stor en forskel, det ville gøre, for din indtjening.

 

Det er det, Aesir gør bedst.

 

Det rækker også udover din egen hjemmeside. På grund af Aesirs fokus på enkelt design og på at holde dit brand konsekvent, er en fuld omnichannel marketing strategi et let opnåeligt mål. En problemfri brugeroplevelse på tværs af alle kanaler giver dig mere kontrol over dit budskab, og en direkte linje til at gøre din stemme hørt og dit budskab gjort klart.

 

Aesir Experience Management 04

 

Genfødslen af Content Management

Vi fast i vores nordiske rødder hos redWEB. Ragnarok, gudernes tusmørke, er den endeløse forandringscyklus, der genopbygger vores verden og tvinger os til at starte forfra. Denne proces er mange gange uundgåelig på nettet på grund af ny teknologi og nye paradigmeskift; så det kan være utroligt vanskeligt at følge med.

Men vi er parate til det. Vi har bygget vores platform til at modstå evolutionen, vi udvikler vores indhold med fokus på erfaring og engagement. Det er sådan, du opbygger loyalitet og et stærkt brand, der kan klare enhver modgang og komme ud på den anden side uskadt eller endnu stærkere.

 

Vi mener at forandring er uundgåelig, og vi går den i møde.