Godt samarbejde giver succes rundt om Fyn

Samarbejde er nøglen til succes. Det er opsummeringen på vores samarbejde med Palby Marine samt kapsejladsen Palby Fyn Cup.

1be8591b103935fff69eb7461aef0a51731fd989.jpg

Kapsejladsen Palby Fyn Cup oplever i disse år også stor vækst og kunne i år præsentere det største antal både til start i nyere tid. Vi er sikker på, at det er godt samarbejde, der også her resulterer i vækst.

Vi har siden 2014 arbejdet sammen med Palby Marine og bådudstyrs-grossisten har oplevet stor vækst via deres digitale platforme. Det er vi stolte over at være en del af. De resultater viser os nemlig, at vores vision for kundesamarbejde stadig holder vand.

Visionen handler om, at arbejde tæt sammen med kunden om at løse opgaven. Når det lykkes bliver værdien af alle indsatser større og resultaterne bliver helt enestående.

Den vision deler vi med Palby Marine, der de seneste år har oplevet vækst på deres digitale forretning, og samtidig kanaliserer ressourcer ud til sejlsporten herhjemme år efter år, bl.a. som arrangør af Palby Fyn Cup, som vi også støtter op om.

Samarbejde viser vejen til digital succes

Hos redWEB ser vi vores kunder som partnere, som vi forsøger at hjælpe så godt som muligt. Det gælder selvfølgelig også vores kunde, Palby Marine.

Palby Marine har en løsning, der binder deres B2C forhandlere sammen med deres B2B organisation på en måde, der har resulateret i massiv vækst og digital dominans på deres marked.

Læs mere om, hvordan vi har bygget Palby Marines webløsning

Vi mener, at løsning, kunde og marked skal være 100% aligned, for selv de mindste uoverensstemmelser vil gøre, at konverteringerne bliver mindre og det fulde digitale potentiale ikke udnyttes optimalt.

Det betyder, at vi går en ekstra mil for at sætte os grundigt ind i vores kunders marked. Det synes vi er vores forpligtelse som samarbejdspartner.

Hør mere her

Nye baner for at hente inspiration og viden

Nogle gange skal vi tænke i nye baner, for at sætte os ind i kundens marked, og vi havde en medarbejder med på en af bådene, der deltog ved dette års Palby Fyn Cup. Det var vores Art Director Mathias der tog turen fyn rundt.

Hans ide var, at turen ville virke som inspiration og han kunne opsamle endnu mere viden om markedet, før under og efter sejladsen. 

Under turen delte han sin oplevelse på vores facebookside, så vi alle kunne følge hvordan livet og samarbejdet er, ombord på det gode skib “Søkoen”, mens de sejler fyn rundt.

Kom med "Søkoen" og Mathias Fyn rundt

   

       

Målet nået med overskud

“Søkoens” målsætning var, at nå rundt om fyn inden for tidsgrænsen. Det mål blev nået søndag morgen, da de 3 gaster plus kaptajn krydsede målstregen, før solens første stråler spejlede sig i havet ud for Bogense.

Derfor må turen betegnes som en succes for Mathias og resten af besætningen på båden, som forbedrede deres resultat fra 2017 med hele 8 timer, og i år nåede i mål til at smage suppen, som symbolskt serveres til de, der når i mål i tide.

Skal vi arbejde sammen?

Har du en ide du brænder for at føre ud i livet, eller sidder du med en gammel løsning, der trænger til nyt liv?

Hos os får du det du søger - og lidt mere.

Vl du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så lad mig kontakte dig.

Lad mig kontakte dig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk