HCA Festivals sætter Odense på kortet

redWEB har igen i år stået for ny hjemmeside til H.C. Andersen Festivals i Odense. Læs mere om, hvad samarbejdet betyder for os.

Klokken.png

Digitalt univers

Hvert sommer ser vi frem til at afsløre den seneste udgave af H.C. Andersen Festivals' hjemmeside. redWEB har været HCA Festivals udviklingspartner i 6 år, hvor vi har stået for både hjemmesideløsninger og apps, som del af det farverige univers, der forvandler Odense til et mere eventyrligt sted i uge 34 på årlig basis.

HCA Festivals er blevet et af de centrale kulturikoner i Odense, og hos redWEB støtter vi op omkring begivenheden, både professionelt og personligt.

Eventyrligt samarbejde

Samarbejdet er en vigtig del af vores indsats i at dyrke vores lokale fællesskaber - H.C. Andersen Festivals er en kulturel institution i Odense, og vi sætter ære i at være en del af festiviteterne. 

"At sætte Odense på verdenskortet, det er det vigtigste. Vi er interesserede i den turisme det kan give og hvordan det vil gavne hele Odense, det vil vi meget gerne være med til," siger Jim Vestergaard, CEO for redWEB

Derfor støtter redWEB HCA Festivals, og derfor har vi igen i år lanceret en ny version af http://www.hcafestivals.dk/, der benytter et nyt design udarbejdet i fællesskab med arrangørerne. Men det handler ikke kun om hjemmesiden, redWEB deltager aktivt i selve arrangementerne for at hjælpe med at styrke lokalsamfundet, samt at sparre med andre erhvervsdrivende i Odense.

Henover weekenden i uge 33 blev HCA Festivals 2019 skudt igang med den storslåede forestilling "De fem verdenshjørner", der bruger musik, poesi, akrobatik og dans til at fortælle et moderne eventyr. Henover resten af ugen følger flere forskellige forestillinger, og Odenses gader og stræder vil strømme med fest, når alskens street performers og arrangementer vækker liv i midtbyen.

En løsning, der synger

"Vi sætter stor pris på redWEBs engagement i at formidle festivalen til omverden igennem tidssvarende løsninger, og på deres aktive deltagelse i festivalens udvikling," fortæller Rikke Eliasen, Digital Media Manager ved H.C. Andersen Festivals.

H.C. Andersen Festivals repræsenterer en særlig tid for Odense, hvor barrierer nedbrydes og alt er muligt. Der er lidt den samme filosofi, vi anvender hos redWEB, og det er derfor, at samarbejdet med HCA Festivals er så givende for begge parter hvert år.

Selve løsningen er bygget på vores egenudviklede Aesir platform, integreret til HCA Festivals booking system, der skal kunne håndtere op til 400-500 events på tværs af byen i løbet af festugen, samt informere om ændringer eller aflysninger undervejs.

Hos redWEB tager vi gerne imod udfordringer som denne; vi plejer at sige "Kan det tegnes, kan det laves", og det går igen sig i alle vores skræddersyede løsninger.

"Det har været vores mantra hele vejen igennem, og det er der, vi adskiller os fra rigtigt mange andre webvirksomheder. Vi har ofte kunder, der har været ved andre webvirksomheder hvor deres ideer ikke kunne udvikles, men det kan de hos os, alt er muligt hvis bare de kan fortælle eller tegne hvad de vil have, så kan vi komme med en løsning," uddyber Jim Vestergaard.

Vi ønsker alle Odenseanere en rigtig god festuge i 2019 - vi håber I nyder forestillingerne og atmosfæren omkring i byen. Tak til H.C. Andersen Festivals for endnu et fantastisk event.

Billede fra hcafestivals.dk

Tak for i år

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med HCA Festivals, og vi håber, at samarbejdet vil fortsætte langt ud i fremtiden.

Har du ønsker til en ny hjemmeside eller anden digital løsning? Skriv til os nu, så vi kan starte det gode samarbejde.

Bliv ringet op Skriv til os

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk