Introduktion til Aesir Context Marketing

Se mulighederne i Aesir Context Marketing platformen

Aesir Contex marketing er fremtidens digitale platform. Denne revolutionære løsning leverer unik indsigt i brugerenes adfærd, der let kan kombineres med indhold på websitet til at skabe ultra personaliserede og meningfulde kundeoplevelser.

Aesir analyserer alle besøgendes adfærd og måler deres engagement baseret på deres valg. Det kan du bruge til at finde ud af, hvad dine besøgende vil have og derefter personalisere deres digitale oplevelse ud fra deres faktiske adfærd, og ikke hvad hvad du tror de vil have.

Med Aesir er det let at være personlig og levere individuelt og meningsfyldt indhold til et uendeligt antal brugere samtidig.

Introduktion til Aesir Context Marketing

Bliv introduceret til Aesir i videoen herunder, der er lavet ud fra den præsentation, som redWEBs grundlægger og direktør Ronni K. Gothard Christiansens viste internt for medarbejdere i virksomheden, mens Aesir stadig var 'hemmelig'.

I Videoen bliver de overordnede features og funktioner, som Aesir platformen indeholder gennemgået. Derudover bliver de muligheder, der findes indenfor context marketing illustreret.

Få indblik i, hvordan du:

  • Let tilpasser skabeloner ved brug af felter

  • Bruger Aesirs prædefinerede layouts til at designe dit site på kort tid

  • Differentierer Call-to-Action moduler geografisk

  • Observerer brugernes indgangspunkter, adfærd og tendenser

  • Bestemmer hvilke brugere, der ser hvad, og teste og målrette dit indhold derefter

  • Modificerer din webshop til at give de besøgende personlige brugeroplevelser


Sprog: Engelsk. Længde: 53 minutter. Læs mere på www.aesircontextmarketing.com