Joomla sikkerhed - din sikkerhed

Det er en kedelig oplevelse at få hacket sin hjemmeside, og man skal bruge meget tid på at få genoprettet mistet data igen.

I redWEBs hosting afdeling redHOST oplever vi dagligt at hjemmesider forsøges hacket. 

Der går som oftest et stykke tid inden vores kunder bliver klar over at deres hjemmeside er "nede", og har man en kommerciel hjemmeside kan den tid betyde mistet kunder og indtjening.

Der er nogle enkelte ting du kan gøre for bedre at kunne modstå et hacker angreb.

Hold dit CMS system opdateret

Hverdag året rundt arbejder mennesker på at forbedre Joomla og gøre det mere sikker mod hacker angreb og gode ting for platformen, derfor er det vigtigt at man altid har opdateret sit CMS system til den nyeste anbefalede version.

Den version der i skrivende stund er den anbefalede version at være opdateret til er Joomla 3.8.

Det er også af stor vigtighed at man holder sine 3. parts moduler/komponenter opdateret hele tiden, fordi udviklerne af disse også hele tiden lukker sikkerhedshuller som opstår.

Brug en ordentlig kode til login

Vi ser ofte at hjemmesider bliver hacket fordi det kodeord man bruger som login ikke er stærkt nok. Det er ekstremt vigtigt at man følger nogle enkelte regler som du kan læse via dette link til redHOST.dk. Læs mere om kodeord system opdatering.

Har du dagligt mange kunder/brugere af din hjemmeside?

Hvis din hjemmeside er afhænge af salg eller brugere så skal du kraftigt overveje at tegne et abonnement på en af vores sikkerhedspakker. Læs mere her

Med en redWEB sikkerhedspakke bliver din hjemmesides sikkerhedsniveau i top. Alle kendte sikkerhedshuller lukkes og din Joomla installation gennemgås fra A – Z. Der bliver installeret en række sikkerhedsværktøjer, der afviser langt de fleste kendte angrebsmetoder, og dermed forbedrer sikkerheden på din hjemmeside markant.

Vil du vide mere om joomla sikkerhed?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for bedre sikkerhed for dit Joomla website.

Kontakt mig i dag.

Send dine oplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Lad mig kontakte dig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk