OBS: Vi arbejder hjemmefra

Indtil videre vil redWEBs medarbejdere være på hjemmefra for at undgå smitning.

jumpstory-download20200313-092933.jpg

Praktisk info

Opdatering:

Eftersom karantæneperioden er blevet forlænget yderligere, har vi hos redWEB samlet vores opgaver og ekspertiser mellem så få hænder som muligt. Derfor er flere medarbejdere blevet sendt hjem med lønkompensation. Men vi vil gerne understrege:

Vi kan hjælpe dig med alt det, vi plejer.

Har du flere forespørgsler så tag venligst personlig fat i Jim Vestergaard, der er her for at hjælpe dig i denne vanskelige periode. Alle opgaver og forespørgsler er kærkomne, især i denne tid.
 
Jim kan kontaktes på tlf: 22 91 96 84 eller mail: jiv@redweb.dk

Original historie:

Statsministeren opfordrer til, at vi alle passer godt på hinanden og tager hensyn til alle relevante sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse spredningen af COVID-19.

Medarbejderne i redWEB er heldigvis ikke blevet ramt af sygdommen, men vi støtter selvfølgelig op omkring de officielle tiltag og vejledninger, og vi vil derfor arbejde hjemmefra henover de næste 14 dage. Alle eventuelle møder vil blive holdt telefonisk, over Skype, e.l.

Vi vil stadig opretholde den normale drift, men bemærk, at grundet de særlige omstændigheder, kan der forekomme længere responstid på visse opgaver.

Vi ønsker det bedste for alle og god bedring til dem, der evt. skulle blive, eller er blevet ramt, af virussen.

Kontakt support