Sikker digital transformation med redWEB som partner

Hos redWEB er vi specialister i digital transformation. Hele vores eksistens er centreret om at bringe ny digital teknologi ind i virksomheder og udvikle deres digitale forretninger.

Sådan har vi gjort, siden vi startede.

digital_transformation.jpg

Digital transformation stopper aldrig

Digital transformation handler i bund og grund om at omstille virksomheden til at kunne agere i den omskiftelige verden, den er en del af. Det handler bl.a. om at være i stand til at omstille sig til ændrede adfærdsmønstre og mere effektive interne arbejdsgange.

Men en virksomheds digitale transformation handler også om at bygge bro over den digitale kløft, der er opstået mellem teknologi, menneske og organisation. Det gør vi gennem løbende organisatorisk og digital udvikling.

Sådan arbejder vi med KOMPAN - Læs mere her

Den digitale transformationsproces er en cirkulær bevægelse, der hele tiden udvikler sig, og hvor virksomheden lærer af sine indsatser. Processen stopper aldrig, og derfor er det vigtigt, at den digitale platform understøtter den udvikling, som virksomheden gennemgår om og om igen.

Læs mere om den digitale transformationscyklus

Vores indgangsvinkel

Vores indgang vil ofte være gennem implementering af en ny digital løsning eller opgradering af en eksisterende digital platform, med den banebrydende Aesir Context Marketing platform. Aesir kan tilpasses alle tænkelige scenarier og er let at omstille til nye adfærdsmønstre og markedsændringer, både nu og i fremtiden.

Derfor er Aesir perfekt til at understøtte enhver virksomheds digitale transformation.

Læs mere om fremtidens digitale platform - Aesir

Capture

Det tager altid tid for ny teknologi at nå et stadie, hvor det bliver forretningsdygtigt og anvendeligt for de medarbejdere, der bruger det i dagligdagen.

Med introduktionen af ny teknologi i en virksomhed, vil der helt naturligt ske en ændring i virksomhedens måde at agere på. Vores erfaring er, at langt de fleste tager hul på deres digitale transformationsprocess på denne måde, og det er vi meget bevidste om.

Alt, vi gør, tager udgangspunkt i tre facetter:

  • Virksomhedsforståelse
  • Teknologiforståelse
  • Menneskeforståelse

Man får ikke effektive løsninger uden, at alle tre aspekter arbejder sammen. Teknologien skal give mening for virksomheden, men den skal bestemt også give mening for menneskene, ellers er du ligevidt. 

Udfordringen i digital transformation er at skabe sammenspil mellem de tre, og det er vi eksperter i.

Vores erfaring gør forskellen

Vi har opbygget et årtis erfaring om denne process, der gør, at vi kan understøtte virksomheden hele vejen rundt, og agere som både udvikler, leverandør og konsulent på hele projektet eller individuelle dele.

Vores tilgang er, at teknologien skal være let og intuitiv at anvende i dagligdagen. Samtidig skal den binde medarbejdere, ledelse, arbejdsopgaver og kunder sammen, så alle ressourcer udnyttes optimalt, både nu og i fremtiden.

På den måde sikrer vi, at virksomheden let kan omstille sig i det digitale marked, som den forbliver en del af. Samtidig er vi altid klar til at supportere, udvikle og dele ud af vores viden omkring dette område.

Det er vores måde at hjælpe virksomheder med at blive klar til morgendagens digitale marked.

Læs mere om, hvordan vi demokratiserer digital transformation

digitaltransformationscyklus

Start processen med et møde

Vil du i gang med en digital transformationsproces, så lad os starte med et møde.

Jeg er digital transformationsagent, og jeg har bred erfaring med digitale transformations processer i en række af landets organisationer og virksomheder.

Skal vi opsætte et møde, så send mig dine kontaktoplyninger, og jeg vender tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk