Sikker digital transformation med redWEB som partner

Hos redWEB er vi specialister i digital transformation. Hele vores eksistens er centreret om at bringe ny digital teknologi ind i virksomheder og udvikle digitale forretninger.

- Det har vi gjort siden vi startede.

Digital transformation handler i bund og grund om at omstille virksomheden til at kunne agere i den omskiftelige verden, den er en del af. Det handler bl.a. om at kunne omstille sig til ændrede adfærdsmønstre og mere effektive interne arbejdsgange.

Men en virksomheds digitale transformation handler også om at bygge bro over den digitale kløft, der er opstået mellem teknologi, menneske og organisation. Det gør vi gennem løbende organisatorisk og digital udvikling.

Sådan arbejder vi med KOMPAN - Læs mere her

Digital transformation stopper aldrig

Den digitale transformationsproces er en cirkulær bevægelse, der hele tiden udvikler sig, og hvor virksomheden lærer af sine indsatser. Processen stopper aldrig, og derfor er det vigtigt, at den digitale platform understøtter den udvikling, som virksomheden gennemgår om og om igen.

Læs mere om den digitale transformationscyklus

Vores indgang vil ofte være gennem implementering af en ny digital løsning eller opgradering af en eksisterende digital platform, med den banebrydende Aesir Context Marketing platform. Aesir kan tilpasses alle tænkelige scenarier og er let at omstille til nye adfærdsmønstre og markedsændringer.

Derfor er Aesir perfekt til at understøtte enhver virksomheds digitale transformation. Læs mere om fremtidens digitale platform - Aesir

Med introduktionen af ny teknologi i en virksomhed, vil der helt naturligt ske en ændring i virksomhedens måde at agere på. Vores erfaring er, at langt de fleste tager hul på deres digitale transformationsprocess på denne måde, og det er vi meget bevidste om.  

Vores erfaring gør forskellen

Vi har opbygget et årtis erfaring om denne process der gør, at vi kan understøtte virksomheden hele vejen rundt, og agere både udvikler, leverandør og konsulent på hele eller dele af projektet.

Vores tilgang er, at teknologien skal være let og intuitiv at anvende i dagligdagen. Samtidig skal den binde medarbejdere, ledelse, arbejdsopgaver og kunder sammen, så alle ressourcer udnyttes optimalt, både nu og i fremtiden.

På den måde sikrer vi at virksomheden let kan omstille sig i det digitale marked, som den er en del af. Samtidig er vi altid klar til at supportere, udvikle og dele ud af vores viden om dette område. Det er vores måde at hjælpe virksomheder med at blive klar til morgendagens digitale marked.

Læs mere om, hvordan vi demokratiserer digital transformation

Start processen med et møde

Vil du igang med en digital transformationsproces, så lad os starte med et møde.

Jeg er digital transformations agent, og har stor erfring med digitale transformations processer i en række af landets organisationer og virksomheder.

Skal vi opsætte et møde, så send mig dine kontaktoplyninger, så vender jeg tilbage til dig.

Send dine oplysninger - klik her

Ronni K. Gothard Christiansen

CEO

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk