phone icon

Website og app med produktkatalog

2014

Udfordringen

For at styrke relation til håndværkerne, skal det være muligt at tilgå teknisk produktdata fra en app, der skal supplere den nye hjemmesiden. Tanken er at øge tilgængeligheden og derved øge brugervenligheden i forbindelse med anvendelse af produkterne for de professionelle kunder.

Løsningen

Ny hjemmeside og apps til både iOS og Android bliver koblet sammen, så al dataen bliver trukket via webservices fra hjemmeside direkte til apps. Derved sikrer man ensartet produktdata kombineret med et værktøj, som håndværkerne kan bruge til at estimere tid og ressourcer på en opgave.

redWEB holdet har kompetent og engageret arbejdet med design, udvikling og implementering af det nye responsive Alfix website. Resultatet er blevet et overskueligt, brugervenligt og fremadskuende site, som på bedste vis brander Alfix A/S over for virksomhedens mange forskellige interessenter.

redWEB holdet har kompetent og engageret arbejdet med design, udvikling og implementering af det nye responsive Alfix website. Resultatet er blevet et overskueligt, brugervenligt og fremadskuende site, som på bedste vis brander Alfix A/S over for virksomhedens mange forskellige interessenter.

Anders Bertelsen Toft, Direktør/COO, Alfix

Har du brug for en lignende løsning

 • Ronni K. Gothard Christiansen
  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Vi er altid til radighed til en uforpligtende samtale omkring PIM-integrationer og vores webshoplosninger.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformular, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad leder du efter i en app?

Apps kan være nyttige værktøjer. Der er mange ting, man kan tilføje, som både komplementerer hjemmesiden og tilbyder øget funktionalitet. Har du særlige ønsker til apps i din virksomhed?

Alfix

Alfix arbejder for fremtidens Skandinavien. De udvikler og leverer produkter til byggetekniske løsninger med fokus på service.

Italesættelse til målgrupperne

Alfix ønskede deres online identitet styrket med et nutidigt design som intuitivt guider brugerne det rette sted hen. Derfor er forsiden opbygget så der kan vælges enten ”Professionel Teknisk Service” til håndværkerne eller ”Sådan bruger du dit Alfix produkt” til privatforbrugerne. Ligeledes er der lagt stor vægt på elementer som virkede godt på det gamle site som f.eks. Forbrugsberegnerne til håndværkerne. Stram struktur sikrer at brugeren hele tiden guides til det relevante indhold hvad enten man er fagmand eller privatforbruger.

cccea05ff2b1c9dac681469830fd7fde78f92e8f.png
7ad2bfe9e098b66c2ca4198a513f8b8269ba5f59.png

Fremstilling med special komponenter

Produkterne hos Alfix er opsat som produktkatalog i komponenten redSHOP med relevante data til hvert produkt herunder produkt fakta, brugsanvisninger og en download sektion. Referencerne er opsat i komponenten redITEM til nem vedligeholdelse og udbygning af referencelisten. Begge komponenter sikrer hurtig administration og ensartet struktur gennem hele sitet.