phone icon

Skal du have programmeret en app?

Er du på udkig efter en app programmør? Så er du kommet til det rette sted. Vi har 2 knivskarpe programmører siddende, som specialiserer sig i at programmerer apps til Android, iPad, iPhone, Windows 8, mv.

Vi kan lave apps til alle de store systemer, men i praksis der laver vi selvfølgelig flest apps til iOS og Android systemerne, da deres markedsandele er så store. Men Windows 10 er bestemt også begyndt at rykke på sig og bliver mere og mere udbredt.

Bemærk: Vi yder ikke gratis hjælp med skoleprojekter og lign.

Hvad kan vi gøre for dig?

Lige meget om du står med en god idé til en app, men mangler en udvikler, eller du er i gang med udviklingen, men er kørt fast, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig. Vi kan gøre din idé til virkelighed, hvad enten det er en helt simpel app, eller det er en stor og kompleks app.

Vores erfaring gør at vi ved hvordan en app opbygges bedst muligt, hvor fokussen både ligger på den programmeringsmæssige struktur, men også brugervenlighed og funktionalitet.

Vi udvikler 3 former for apps, nemlig Native, Hybrid og Web apps.

Native apps – Apps som er bygget til en specifik platform, som f.eks. iOS. Med Native apps, der udnytter man sit system mest optimalt, da ens app er direkte programmeret til at udnytte ressourcerne bedst muligt. Med Native apps får man de hurtigste og mest funktionelle apps.

Web apps – Hvor der fokusereres på at integrerer app funktionerne direkte i browseren, via sidens server (Via PHP eller Asp). Dette kører typisk i samspil med responsive design.

Hybrid apps – Som Native apps, altså hvor selve app´en kører direkte på mobilen eller tabletten og som udgives i App Store og Play Store. Forskellen er dog at Hybrid apps bliver programmeret via web-teknologier, som HTML5, CSS og Javascript. Ulempen er at der er færre muligheder via Hybrid apps og hastigheden ikke er så god som ved Native apps, da ens app ikke er programmeret til at direkte udnytte mobilens ressourcer.

Hvilke udviklingsværktøjer benytter vi?

Vi benytter forskellige udviklingsværktøjer til de forskellige systemer, som sammen med vores store knowhow - sikrer at kvaliteten af vores programmeringsarbejde altid er i top. Det afhænger af vores brugeres ønsker og behov:

Windows phone:

  • Visual Studio

iOS:

  • xCode

Android:

  • Google ADT (Eclipse)
  • IntelliJ IDEA

Derudover benytter vi:

  • Adobe Flash til prototyping og udvikling af crossplatform
  • WebApp/HybridApp bruger vi PhoneGap
  • Vi benytter også Aptana til php, Javascript og Titanium.

Hvad koster det at få programmeret en app?

Det varierer selvfølgelig fra opgave til opgave, men ønsker du en uforpligtende pris på dit budget, så vil vi meget gerne byde ind på opgaven. Du kan altid ringe til os og få en snak om app-udvikling, eller du kan indtaste dine oplysninger, så kontakter vi dig.