phone icon

Apps er en del af strategien

En meget stor procentdel af de danske virksomheder har en digital strategi, der også indeholder en eller anden form for appløsning - enten til intern brug eller til kunder.

Det handler om at være til stede dér, hvor kunderne er, eller opfylde en virksomheds behov for en unik mobil funktionalitet til deres medarbejdere i felten.

- Så har du brug for at udvide dit website med en meningsfyldt app, kan vi udvikle den for dig.

Apps - unikke mobile funktionaliteter

Har du en funktionalitet på din hjemmeside, som ville være smart at overføre til en app?

Med en app kan du fastholde dine brugere, ved at få dem til at anvende dine services i længere tid. Og du kan overføre nogle af mobilens unikke funktionaliteter og interfaces til medarbejderes opgaveløsning, eksempelvis kamera eller gps.

Android og iOS udvikling

Vi kan udvikle lige præcis den funktionalitet, du ønsker dig, til din app – Vi skal bare have din ide, så kan vi starte processen.

Vi udvikler apps til både Android og iOS. Skulle behovet været der, dækker vi også Blackberry og Windows phone. Vi laver programmering af iOS apps og Android Applikationer som Cross Platform Apps via frameworks.

Har du en idé til app udvikling?


Der er rigtig mange muligheder og markedet for apps er i stor vækst. Det handler om at være med og gøre det målrettet og effektivt. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan udvikle din app.

Kontakt os i dag - så tager vi en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig. Vi har en bred erfaring med at udvikle alle typer apps og kan udvikle lige den du står og mangler.