phone icon

Få en bannerpakke og sælg mere på nettet

Vi har mange års erfaring i at designe og udvikle effektive bannere, og vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør, når det handler om at få brugeren til at klikke.

Hav et godt call-to-action

I dag er bannere en helt naturlig del af vores daglige gang på nettet, og mange bannere overser vi pr. automatik. Men fakta er, at hvis banneret er designet helt rigtigt, er det noget, der for alvor kan skabe salg eller leads. En af de afgørende faktorer er, om banneret indeholder en klar og målrettet call-to-action. Det vil sige: er der noget, der fortæller mig, at jeg bliver nødt til at klikke på det?

Når vi designer dit banner, rådgiver vi dig også omkring budskab, formuleringer, farver og den helt rigtige call-to-action.

Brug animation og skab flere kliks

Bannere bliver meget nemt overset. En af de bedste måder, vi kan skabe opmærksomhed på, er ved at lave animerede bannere. Det er dog vigtigt at animationen passer til dig og det, du gerne vil kommunikere. Ofte er der måske mere brug for raffinerede små animationer frem for vild bling-bling.

Vi har kompetencer til både at skabe, tegne og animere dit næste banner, og vi går højt op i, at det også skal konvertere og dermed skabe mere værdi for jeres virksomhed

Bannerplaceringer og affiliate aftaler

Når du annoncerer med bannere på nettet, er det afgørende om du gør det de rigtige steder. Det handler om, at jo mere relevant dit tilbud er for brugerne, jo større chance er der for at de klikker på dit banner og i sidste ende køber noget hos dig.

Hvis du f.eks. har en niche webshop som handler med fisk, er det måske ikke lige på politiken.dk og jp.dk, dine penge er givet bedst ud. Her er det langt bedre, hvis du målrettet er dér, hvor dine kunder er. I tilfældet her kunne det være på et forum om akvariefisk.

Er du i tvivl om, hvor du har mest ud af placere dine bannere, er muligheden også at bruge en såkaldt affiliate partner. Deres opgave er at få vist dine bannere på de mest relevante websites. Hos redWEB sender vi ofte bannere ud via affiliate partnere, og vi hjælper dig med at finde de bedste og mest effektive løsninger.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig