phone icon

Få en bannerpakke og sælg mere på nettet

Vi har mange års erfaring i at designe og udvikle effektive bannere. Vi ved, hvad der virker og hvad der ikke gør, når I vil have kunder til at klikke.

Hav et godt call-to-action

I dag er bannere en helt naturlig del af vores daglige gang på nettet, og mange bannere overser vi pr. automatik. Men fakta er, at hvis banneret er designet helt rigtigt, kan det for alvor skabe traffik, leads og salg.

En af de afgørende faktorer er, om banneret indeholder en klar og målrettet call-to-action. Det vil sige: er der noget, der fortæller mig, at jeg bliver nødt til at klikke på det?

Når vi designer dit banner, rådgiver vi dig også omkring budskab, formuleringer, farver og den helt rigtige call-to-action.

Brug animation og skab flere kliks

Bannere bliver meget nemt overset. Men en af de bedre måder, vi kan skabe opmærksomhed på, er ved at lave animerede bannere. Det er dog vigtigt at animationen passer til dit brand og det du gerne vil kommunikere. Ofte er der måske mere brug for raffinerede små animationer frem for vild bling-bling.

Vi har kompetencer til både at skabe, tegne og animere dit næste banner, og vi går højt op i, at det også skal konvertere og dermed skabe mere værdi for jeres virksomhed

Bannerplaceringer, annoncer og affiliate aftaler

Når du annoncerer med bannere på nettet, er det afgørende at du gør det de rigtige steder. Jo mere relevant dit tilbud er for brugerne, jo større chance er der for at de klikker på dit banner og i sidste ende, køber noget hos dig.

Hvis du f.eks. har en niche webshop som handler med fisk, er det måske ikke lige på politiken.dk og jp.dk, du får den største gevinst ud af dine penge. Her er der langt bedre effekt, hvis du målrettet er dér, hvor dine kunder er. I dette tilfælde kunne det være på et forum om akvariefisk.

Er du i tvivl om, hvor du placerer dine bannere bedst, er det også en mulighed at bruge en såkaldt affiliate partner. Deres opgave er at få vist dine bannere på de mest relevante websites.

Hos redWEB sender vi ofte bannere ud via affiliate partnere, og vi hjælper dig gerne med at finde de bedste og mest effektive løsninger.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig