Alfix

Website og unik app til professionelle

  • B2C,
  • Website,
  • Webshop

Udfordringen

For at styrke relation til håndværkerne, skal det være muligt at tilgå teknisk produktdata fra en app, der skal supplere den nye hjemmeside.

Tanken er, at øge tilgængeligheden og derved øge brugervenligheden i forbindelse med anvendelse af produkterne for de professionelle kunder.

Løsningen

Ny hjemmeside og apps til både iOS og Android bliver koblet sammen, så data bliver trukket via webservices fra hjemmeside og direkte til apps.

Derved sikrer man ensartet produktdata uanset platform, og får derudover et unikt værktøj, som håndværkere kan brug til at estimere tid og ressourcer på en opgave.

"redWEB holdet har kompetent og engageret arbejdet med design, udvikling og implementering af det nye responsive Alfix website. Resultatet er blevet et overskueligt, brugervenligt og fremadskuende site, som på bedste vis brander Alfix A/S over for virksomhedens mange forskellige interessenter."

Anders Bertelsen Toft – Direktør/COO, Alfix

Fremtidens udvikling

Alfix arbejder for fremtidens Skandinavien. De udvikler og leverer produkter til byggetekniske løsninger med fokus på service.

Se et udvalg af vores andre løsninger

Vi har udviklet en bred portefølje af forskellige løsningstyper. Læs mere her.

Italesættelse til målgrupperne

Alfix ønskede deres online identitet styrket med et nutidigt design som intuitivt guider brugerne det rette sted hen.

Derfor er forsiden opbygget så der kan vælges enten ”Professionel Teknisk Service” til håndværkerne eller ”Sådan bruger du dit Alfix produkt” til privatforbrugerne.

Ligeledes er der lagt stor vægt på elementer som virkede godt på det gamle site som f.eks. Forbrugsberegnerne til håndværkerne.

Stram struktur sikrer at brugeren hele tiden guides til det relevante indhold hvad enten man er fagprofessionel eller privat forbruger.

Fremstillet med specialkomponenter

Produkterne hos Alfix er opsat som produktkatalog i komponenten redSHOP med relevante data til hvert produkt herunder produkt fakta, brugsanvisninger og en download sektion.

Referencerne er opsat i komponenten redITEM til nem vedligeholdelse og udbygning af referencelisten.

Begge komponenter sikrer hurtig administration og ensartet struktur gennem hele sitet.

Vi skaber værdi for dig

Vi er altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring, hvad du end har brug for. Det kan være simple webshops eller større løsninger med helt nye integrationer.

Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformularen, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk