Alfix

Website og unik app til professionelle

  • B2C,
  • Website,
  • Webshop

Udfordringen

For at styrke relation til deres håndværker kunder, skulle det være muligt at tilgå teknisk produktdata fra en app til at supplere den nye hjemmeside.

Tanken er, at gøre siden mere tilgængelig og derved øge brugervenligheden på anvendelsen af produkterne for de professionelle kunder.

Løsningen

Ny hjemmeside og apps til både iOS og Android bliver koblet sammen, så data bliver trukket via webservices fra hjemmeside og direkte til apps.

Derved sikrer man ensartet produktdata uanset platform, og får derudover et unikt værktøj, som håndværkere kan brug til at estimere tid og ressourcer på en opgave.

"redWEB holdet har kompetent og engageret arbejdet med design, udvikling og implementering af det nye responsive Alfix website. Resultatet er blevet et overskueligt, brugervenligt og fremadskuende site, som på bedste vis brander Alfix A/S over for virksomhedens mange forskellige interessenter."

Anders Bertelsen Toft – Direktør/COO, Alfix

Fremtidens udvikling

Alfix arbejder for fremtidens Skandinavien. Den over 50-årige familievirksomhed udvikler og leverer produkter til byggetekniske løsninger med fokus på service.

Se et udvalg af vores andre løsninger

Vi har udviklet en bred portefølje af forskellige løsningstyper. Læs mere her.

Italesættelse til målgrupperne

Alfix ønskede at gøre deres online identitet stærkere via et nutidigt design, der intuitivt guider brugerne det rette sted hen. Med et så stort udvalg af specialiserede varer, kan det være svært at finde lige præcis det, du leder efter.

Derfor er forsiden opbygget, så der enten kan vælges mellem ”Professionel Teknisk Service” til håndværkerne eller ”Sådan bruger du dit Alfix produkt” til privatforbrugerne.

Ligeledes er der lagt stor vægt på at opdatere elementer, der fungerede godt på det forrige site som f.eks. forbrugsberegnerne til håndværkerne.

En stræmlinet sidestruktur sikrerm at brugeren hele tiden guides frem til det relevante indhold, hvad enten man er fagprofessionel eller en privat gør-det-selv person.

Fremstillet med specialkomponenter

Produkterne hos Alfix er opsat som et produktkatalog i vores egenudviklede redSHOP løsning, der sorterer relevante data til hvert produkt - herunder produkt information, brugsanvisninger og en download sektion med tilknyttede materialer.

Referencerne er opsat i komponenten redITEM til nem vedligeholdelse og udbygning af referencelisten. Begge komponenter sikrer hurtig administration og ensartet struktur gennem hele sitet, samt en enkel opbygning, der gør det let for virksomheden at oprette nye produkter.

Vi skaber værdi for dig

Vi er altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring, hvad du end har brug for. Det kan være simple webshops eller større løsninger med helt nye integrationer.

Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformularen, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk