Applus Bilsyn

Samling af website, webshop og booking

  • B2C,
  • Website,
  • Webshop,
  • Web booking

Udfordringen

Applus forspurgte en ny måde, hvorpå de kunne styre 140+ butikker over hele landet, samt lette brugeroplevelsen og gøre det nemmere at booke aftaler. 

Informationsprocessen mellem hver butik skulle også streamlines, så elementer som priser og tider kan justeres med det samme. 

Samtidig skulle webshoppen opdateres for at imødekomme salg af produkter, samt nummerplader, der kræver en specifik formular og skabelon.

Løsningen

Vi implementerede en intuitiv geolokationsfunktion, der giver mulighed for direkte booking og kontakt til nærmeste butik, tilpasset til hver bruger.

En dynamisk opdateringsfil justerer åbnings-/lukketider, prissætning og salgskampagner på tværs af alle butikker automatisk.

Vi byggede en skræddersyet webshopformular, der understøtter både almindelige produkter og unikke funktioner som brugerdefinerede nummerplader.

"Applus ønskede bl.a. flere funktioner, der var unikke for deres site og deres brugere. Det ser vi blot som en udfordring."

Har du særlige ønsker til din løsning? Kontakt os, og vi finder ud af det sammen.

Ronni K. Gothard Christiansen – C.E.O

Du finder altid nærmeste synshal

Brugerne bliver automatisk præsenteret for de nærmeste synshaller i forhold til deres lokation, og får samtidig muligheden for at booke eftersyn direkte i hallerne.

Vi hjælper dagligt virksomheder gennem digitale løsninger

Se, hvordan vi har hjulpet andre med en værdiskabende online platform.

Nem datavedligeholdelse

Med 131 synshaller, som alle kan have forskellige åbningstider, priser og kampagner, kræver det en stram datadisciplin at holde oplysningerne ajour på de enkelte synshaller.

Derfor kan Applus nemt vedligeholde dataene i en CSV-fil som kan eksporteres – tilrettes og importeres igen. Dette gør sig gældende helt ned til de specifikke ydelser for hver synshal.

Køb det vigtigste til bilen

Applus ønsker at gøre det nemt for deres kunder at købe det mest essentielle til vejen. Det kan f.eks. være de lovpåkrævede sikkerhedsveste til bilen, tyske miljøzonemærker eller vignetter til de Schweiziske motorveje. Derfor er der bygget en webshop ind i websitet. Produkterne som er til salg, er let omsættelige og skaber mersalg til Applus fra målgruppen som færdes på sitet.

Køb også nummerplader

Ikke alene kan du købe elementære ting til bilen, men Applus har også muligheden, som den eneste nummerpladeoperatør, for online bestilling af nummerplader. Brugeren guides nemt og bekvemt gennem bestillingsforløbet med et custom flow i produktskabelonerne.

Efter bestilling kan du afhente dine nummerplader hos en synshall efter dit ønske. Dataene til synshallen trækkes fra redITEM og præsenteres under udcheckningen. Både nummerpladebestillingen og den regulære webshop er bygget i redSHOP.

Kundeanmeldelser i Google

Hvor god er din synshal? Hver synshal har forskellige kundevurderinger som indsamles af Applus. For at vise synshallens anmeldelser, skal hver synshal også fungere som selvstændig enhed på websitet.

Synshallens anmeldelser vises i Googles søgeresultater, både med antal vurderinger men også den samlede karakter til synshallen. Til at effektuere dette benyttes rich media tagging, som ud over anmeldelser også dynamisk opdaterer synshallens åbningstider i google hvis disse data ændres på hjemmesiden.

Vi leverer løsninger til alle brancher

Uanset hvad du arbejder med, kan vi altid lette vægten og gøre din digitale tilstedeværelse mere relevant og effektiv. Kontakt os gerne for at høre mere.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk