Den første læsning

Digital læring i børnehøjde

  • Spil,
  • iOS

Udfordringen

At skabe en engagerende og lærerig spiloplevelse for børn fra børnehave til 2. klasse, der forbereder eleverne til læsning på et bedre grundlag.

Spillene skulle udvikles med henblik på at skabe udvikling og sammenhæng med de obligatoriske aktiviteter ved skolestart. Derfor skulle de være både sjove, men også udfordrende.

Løsningen

Den Første Læsning er sammensat af både trykte bøger og de digitale spil, og de tager afsæt i de samme metoder og indlæringssyn, som man sikrer en sammenhlæng mellem de to.

Spillene er designet til at være sjove og motiverende med fokus på interaktivt engagement. De hjælper blandt andet med sprogforståelse.

Hjælpe den store bukkebruse i kampen mod den farlige trold

I spilpakken er et af ungernes yndlingsspil et, hvor man skal hjælpe den store bukkebruse i kampen mod den farlige trold. Løser man opgaven rigtigt, bruger geden ét af 7 tricks til at slå trolden ud. Til sidst får man ham skubbet i vandet, og geden kan nu komme videre til sæteren.

Læs mere om vores løsninger

Hos redWEB har vi opbygget et bredt katalog af skræddersyede løsninger. Se mere herunder.

Lær med leg

Hver af de 36 unikke spil hjælper de mindste til at få en god skolestart og komme i gang med at læse.

Spilpakken er udviklet for forlaget Egmont, og delt tematisk op på 6 forskellige eventyr. Vi har stået for storyboards, konceptudvikling, planlægning, design, animation og spiludvikling i samarbejde med Egmont og de kendte forfattere, Ina Borstrøm og Dorthe Klint Petersen.

Et stort projekt

Bag projektet ligger der godt et års arbejde. Spillene er bygget i Flash, og ved hjælp af Joomla! er det muligt, nemt og enkelt at vedligeholde indholdet. Hvis en opgave f.eks. ikke giver den ønskede effekt, kan de hos Egmont selv rette til.

For os har det været vigtigt at gøre spillene underholdende og dragende, så dét at lære nye ting også bliver sjovt. Det var en succes - med godt 500 brugere om dagen, er Den Første Læsning godt på vej ind i mange danske børnehaveklasser.

Vi skaber værdi for dig

Vi er altid til radighed til en uforpligtende samtale omkring, hvad du end har brug for. Det kan være simple webshops eller større løsninger med helt nye integrationer.

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til mig, sa vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk