Gense

Prisvinder: Moderne look med klassisk historie

Udfordringen

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab og ønskede derfor en ny webshop, hvor fokus bl.a. blev lagt på historiefortælling

Samtidigt skulle den nye webshop også have et moderne, let og minimalistisk look, der matchede udtrykket på Genses produkter.

Virksomheden prioriterer samarbejdet med deres designere ekstremt højt, og derfor var det vigtigt, at Genses designere blev profileret sammen med de produkter, de har designet.

Løsningen

Resultatet er en lys og lækker løsning, med et design, som redefinerer Genses onlineprofil og bringer dem frem på en moderne responsive platform, klar til at imødekomme nutidens tendenser.

Hver af Genses designere har fået deres egen landingsside, hvor deres produkter er synlige. Dermed får man et hurtigt overblik over de forskellige kollektioner.

Webshoppen vandt prisen som "Årets E-commerce webshop" til J&Beyond i 2015. En pris, som vi er meget stolte af.

"Vi har i hele processen med redWEB haft en god fornemmelse med projektet, da alle involverede har været troværdige og professionelle til punkt og prikke."

I forløbet har der været udvist stor fleksibilitet og samtidig et stort overskud til at, besvare de spørgsmål der opstod undervejs i processen. Vi har haft stor gavn af den hurtige respons fra redWEBs side og de har overholdt alle deadlines i hele perioden. Resultatet af det nye Gense site er blevet, hvad vi havde håbet på, og vi ser frem til et godt og langt samarbejde med redWEBs engagerede medarbejdere.

Jesper Hansen – Marketing Coordinator & Account Manager

Design og funktionalitet i fokus

Som Kongelig Hofleverandør kombineres design og enestående funktionalitet i Genses produkter. Det skulle deres online identitet også afspejle.

Design, der virker

Vi lægger vægt på stil og effektivitet i alle vores løsninger - det gør allerede stærke brands endnu stærkere.

Prisvindende webshop

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab som blev grundlagt i 1856. Formålet med webshoppen var derfor, at formidle historiefortællingen om firmaet, mere end en at blive den primære salgskanal.

Selvom firmaet har rødder, som stikker langt tilbage i tiden, var målet med den nye webshop også at give Gense et moderne, let og minimalistisk look som matcher deres produkter. Resultatet er et lyst og lækkert design, som redefinerer Genses onlineprofil og bringer dem helt frem på en moderne responsive platform med nutidens tendenser.

Webshoppen vandt prisen som "Årets E-commerce webshop" til J&Beyond i 2015 - en pris vi er meget stolte af.

Fokus på designerne

Gense prioriterer deres designeres talenter højt. Derfor er det altid muligt at se, hvilken designer har designet produktet på produktdetaljesiden.

Ligeledes har designerne fået deres egne sider, hvor deres produkter bliver vist som del af personlige kollektioner. Det giver hurtig adgang til de hver især unikke designs.

På den måde tilgodeses de to vigtigste parametre på sitet – nemlig designerne og produkterne.

Vi benytter de nyeste design teknikker

Godt design er bare toppen af isjberget. Det skal også være funktionelt. Designet på din hjemmeside afspejler ikke kun din visuelle identitet, men brugeroplevelsen er mindst ligeså vigtig.

Kontakt os, hvis du gerne vil prioritere design såvel som funktionalitet.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk