H.C. Andersen Festivals

Årlig web og app partner

  • Webdesign,
  • App,
  • Website,
  • iOS,
  • Android,
  • data

Udfordringen

redWEB har været HCA festivals' udviklingspartner i 6 år nu, og det har betydet nye hjemmesider på en årlig basis, samt andre tilknyttede projekter som f.eks. apps.

Udfordringen ligger i at kunne levere gentagen værdi og funktionalitet på en årlig basis i takt med festivalens egen udvikling, der fører til nye ønsker, stilarter og designteknikker ved hvert festival.

Løsningen

Gennem et tæt samarbejde har redWEB og HCA Festivals udarbejdet flere specielle web- og app-løsninger. Vi ser frem til at afsløre årets nye ælling i uge 34.

I den nyeste udgave kører HCA Festivals på vores egenudviklede Aesir platform, der kan måle brugernes adfærd og engagementsniveauer og fremvise personaliseret indhold automatisk.

"redWEB er en meget professionel samarbejdspartner, som har været med fra idéfase til opbygning af sitet for H.C. Andersen Festivals..."

Sitet skal kunne håndtere komplekse tekniske løsninger i forhold til eksempelvis et festivalprogram med op til 400-500 events samt mange lokationer. Trods et meget stort tidspres lykkedes det redWEB at levere et stærkt produkt. Vi ser frem til den fortsatte udvikling af sitet og udbygning af digitale løsninger.

Peter Bøgholm – Festivaldirektør

H.C. Andersen festivals

HCA Festivals er en årlig begivenhed i Odense, der forvandler byen til en levende hyldest til H.C. Andersens eventyrlige univers.

Samarbejder, der varer ved

redWEB har indgået langvarige samarbejder med flere kunder. Læs mere om, hvad vi har udrettet sammen.

App med usabillity i top

App'en har gjort det særdeles let at være festivalgænger, og har skabt det fulde overblik over events, tidspunkter og scener.

Du har bl.a. mulighed for at få overblik over dagens arrangementer, klikke ind på det enkelte arrangement for at se detaljer om eventen, hvad tid det foregår og ikke mindst se din nuværende position i forhold til scenen.

Desuden har festival sekretariatet en direkte kommunikationskanal til festivalgængeren, når det er programændringer og andet som skal formidles.

H.C. Andersens univers skabt digitalt

Projektet har været et perfekt forløb med en super god sparring som naturligt intensiverer sig kraftigt op imod eventugen.

Festivalsekretariatet har i tiden op til og omkring festivallen været meget aktive og brugt det digitale medie særdeles aktivt til kommunikation og stemningsopbygning til de forskellige events. Og sparringen mellem både de frivillige og fastansatte på sekretaritater og redweb's supportteam har fungeret perfekt.

 

Søger I en lignende løsning?

Kontakt mig med det samme, så giver jeg en kop kaffe over en uforpligtet dialog om jeres projekt.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk