90%

e-handelsvækst over de seneste 3 år

5

stjernet kundetilfredshed på Trustpilot

2.200

produktvarianter, styret fra ét system

KontorMøbler.dk

Sammensæt dine helt egne møbler online

Udfordringen

KontorMøbler.dk er en af Danmarks ældste webshops for moderne og komfortable kontormøbler. Siden har været aktiv siden 1998, og har overlevet så lang tid bl.a. på grund af fokus på nytænkning med brugerne i centrum.

Derfor var opgaven at implementere en helt ny måde for brugerne at interagere med produkterne på. 

Løsningen

Løsningen er fuldstændig skalerbar og understøtter tusindvis af produkter med flere varianter. En løsning, der giver meget i forhold til kundeoplevelsen og som fremviser sidens store katalog på en enkel måde.

Løsningen giver kunderne flere valgmuligheder, så hver købsoplevelse bliver personlig og meningsfuld.

"Vækst kommer kun af udvikling på alle niveauer. Det kræver et tæt samarbejde med udviklere og en klar vision, der definerer målet og opgaven."

redWEB hjalp med at løse vores udfordringer med 2.200 varianter på HVERT produkt. KontorMøbler.dk er flere år forud for resten af vores branche. Nemt og overskueligt for brugeren at købe nye kontormøbler. redWEB er vores 3. udbyder af hjemmeside, og de er i en anden liga end de andre, vi har arbejdet med.

Torben Møller – Direktør, KontorMøbler.dk

Høj kundetilfredshed

Kunder har flere valgmuligheder end nogensinde før, så de kan tilpasse produkterne lige præcis til deres ønsker. Det betyder højere engagement på den lange bane.

Webshops, der driver salg

Vi har over 20 års erfaring med e-handel i Danmark, og derfor kan vi varetage hvilken som helst problemstilling. Læs mere her.

Vækstskabende løsning

Kontormøbler.dk har vundet Gazelleprisen hvert år siden 2013 på baggrund af deres stabile vækst.

Med fokus på at levere en unik og personaliseret købsoplevelse, har KontorMøbler.dk skabt en stadigt voksende e-handelsportal, der skaber begejstring hos kunderne. Virksomheden har set en e-handelsvækst på 50% i 2015 og 2016, og op til 40% mere i 2017 alene.

Den nuværende arbejdsmantra for KontorMøbler.dk er “work smarter, not harder”, og de over de seneste år, har de formået at fordoble omsætningen med det samme antal medarbejdere med en fleksibel løsning og fokus på at udvikle deres digitale forretningsområde.

Oplevelse i højsædet

Filosofien bag shoppen er, at det skal være nemt og billigt for brugeren at kunne sammensætte deres helt egne kontormøbler. Som de første i Danmark benytter KontorMøbler.dk deres helt egne visuelle billedkonfigurator, hvor man kan bestemme mål, farver, stel, bordplade, overflade materiale, osv. direkte på varen, og ændringerne afspejles derefter på billedet og direkte på prisen.

Idéen bag de skræddersyede møbler er at levere en brugerflade, der ikke kun er produkt-fokuseret, men også skaber inspiration. Det lader brugeren bygge et helt sortiment af ensartede møbler og dermed skabe deres egen stil. 

Når varen er bestilt bliver den derefter leveret nøjagtigt, som kunden ønsker det. Denne fokus på personlige, kvalitative varer og brugervenlighed har skabt femstjernet kundetilfredshed på Trustpilot.

Total forvandling

Virksomhedens vækst er et produkt af en gennemgået udvikling på alle niveauer af deres infrastruktur. Det har krævet et tæt samarbejde med udvikleren og leverandøren, og er gennemført med en klar vision, der har defineret målet og opgaven for en betydelig udvikling, der bliver ved med at give gevinst, både for kunder og salg.

Samarbejdet med KontorMøbler.dk har stået på i en lang årrække, og butikken er vokset fra at have et simpelt produktsortiment til en mastodont med op til 2.200 varianter på hvert eneste produkt i deres sortiment.

Med en kombination af et enkelt design, et solidt teknisk fundament og grundigt SEO og marketingsarbejde, er KontorMøbler.dk en af de førende digitale leverandører i Danmark. Løsningen er også videreudviklet i takt med virksomhedens vækst - og der er nu mulighed for yderligere personalisering og optimering af kunderejser med Aesir Context Marketing platformen.

Skal vi transformere din webshop?

Det kræver faktisk ikke, at du gør meget end konkurrenterne for at skabe en stor forskel for dine kunder. Det kræver egentlig bare først og fremmest, at du tænker på deres behov, og hvad du kan gøre for at give dem en bedre oplevelse.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide, hvad du kan gøre med din webshop for at skabe klar vækst.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk