Cookie- og persondatapolitik

1) Introduktion

redWEB anvender en række teknologier til at lære mere om, hvordan folk bruger vores website. Du kan finde ud af mere om disse teknologier, og hvordan du styrer den information, vi indsamler, i de nedenstående oplysninger.

Vi sikrer os, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, og du kan kontakte vores dataansvarlige på denne adresse:

redWEB ApS
Blangstedgårdsvej 1, 5220 Odense SØ
Telefon: +45 23 888 777
E-mail: kontakt@redweb.dk
CVR: DK35232885

2) Behandling af persondata

Disse cookies bliver brugt til at indsamle information omkring trafikken på vores hjemmeside, og hvordan brugere benytter hjemmesiden. Der er ingen personlig identifikation her - det er ren statistik og derfor anonym. Informationen inkluderer bl.a.:

  • Antallet af brugere
  • Hvor brugerne kommer fra
  • Hvilke undersider, der bliver besøgt
  • Hvilket tidspunkt på dagen, de besøger
  • Hvor mange besøgende vender tilbage


Vi bruger denne information til at indsamle bred demografisk information og til at måle aktiviteten på vores forskellige undersider. Dette foregår via Google Analytics, der benytter sine egne cookies, og informationen bliver kun brugt til at forbedre vores egne ydelser.

Du kan læse mere om Google Analytics cookies her

Du kan læse mere om, hvordan Google beskytter din data her

Du kan evt. blokere Google i at indsamle information via Analytics ved brug af dette plugin

3) Sletning af persondata

Vi sletter de indsamlede informationer, vi har på hver bruger, når de ikke længere er relevante for formålet med indsamlingen. Generelle henvendelser gemmes i højst 365 dage, eller indtil vi har afgjort formålet med henvendelsen.

Tilmelding til vores nyhedsbrev gemmes så længe, du ønsker at modtage det. Hver enkelt nyhedsmail, som vi afsender, har mulighed for at afmelde.

4) Din sikkerhed

Vi har gennemført de relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der kræves, for at sikre, at din persondata ikke bliver ulovligt indsamlet, ændret, eller kommer til uvedkommendes kendskab.

redWEB benytter desuden de anerkendte standarder for kryptering af persondata, hvis uheldet skulle opstå. Dermed undgås nogen form for uhensigtsmæssigt misbrug.

5) Cookies og anden tracking teknologi, og hvordan vi bruger dem

Som mange andre firmaer benytter vi cookies til en forskellige række formål for at forbedre din brugeroplevelse. For eksempel til at vise dig personaliseret indhold baseret på din branche eller adfærd.

Specifikt benytter vores hjemmeside de følgende cookie kategorier:

Analytics og tracking cookies

Disse cookies bliver brugt til at indsamle information omkring trafikken på vores hjemmeside, og hvordan brugere benytter hjemmesiden. Der er ingen personlig identifikation her - det er ren statistik og derfor anonym. Informationen inkluderer bl.a.:

  • Antallet af brugere
  • Hvor brugerne kommer fra
  • Hvilke undersider, der bliver besøgt
  • Hvilket tidspunkt på dagen, de besøger
  • Hvor mange besøgende vender tilbage

Vi bruger denne information til at indsamle bred demografisk information og til at måle aktiviteten på vores forskellige undersider. Dette foregår via Google Analytics, der benytter sine egne cookies, og informationen bliver kun brugt til at forbedre vores egne ydelser.

Du kan læse mere om Google Analytics cookies her

Du kan læse mere om, hvordan Google beskytter din data her

Du kan evt. blokere Google i at indsamle information via Analytics ved brug af dette plugin

Funktionelle cookies

Disse cookies lader vores hjemmeside huske valg, du har truffet, og aktioner, du har tager, på hjemmesiden, f.eks.

  • Udfyldte login detaljer
  • Hvilke formularer, du har udfyldt
  • Afstemning og resultater af en afstemning
  • Andre valg, der pårør din brugeroplevelse

Formålet med disse cookies er bl.a. at levere en mere personlig oplevelse baseret på din adfærd - i praksis bør det hjælpe dig med at finde det, du leder efter, hurtigere, samt at undgå gentagen udfyldelse af formularer.

Social media cookies

Disse cookies bliver brugt, når du deler information gennem f.eks. en Facebook eller LinkedIn “del” knap, eller du engagerer med vores indhold direkte fra sociale netværkssider. Disse aktioner bliver gemt af de individuelle netværk.

Targeting og reklame cookies

Disse cookies måler din adfærd og browsinghistorik til at gruppere dig sammen med andre brugere med lignende interesser. Baseret på denne information, og med dit samtykke, kan tredjeparts aktører benytte disse cookies til at vise dig målrettet reklamering, der er relevant for dine interesser, på eksterne hjemmesider. Disse cookies gemmer også din lokation, inklusiv bredde- og længdegrad og GeoIP ID, hvilket gør det muligt for os at vise dig nyheder eller indhold baseret på din geografiske placering.

Du kan fjerne cookies, der husker din browsing historik ved at besøge denne side. Hvis du fjerner disse cookies, vil du stadig se reklamering, bare ikke tilpasset til din adfærd. Ikke alle firmaer, der står for målrettet adfærdsmarketing er inkluderet i den ovenstående liste, så du modtager måske cookies og personaliseret marketing fra andre kilder.

 

Ved at acceptere disse krav, bekræfter vi dit samtykke til at modtage disse cookies.

Du har altid valget til at acceptere cookies. De fleste browsere er sat til automatisk at indsamle HTTP cookies. For mere info omkring HTTP cookies, og hvordan du kan fjerne dem, kan du besøge Your Ad Choices.

Bemærk, at vi ikke påtager os noget ansvar for effektiviteten af disse sider.

6) Samarbejdspartnere

Google

Når du besøger redweb.dk, bliver dit besøg en del af vores statistikker gennem Google Analytics.

Disse oplysninger bliver gemt, til de mister forretningsrelevans.

Denne data bliver bl.a. kombineret med andre oplysninger, som Google har indsamlet fra dig via adfærd fra deres egne tjenester.

Facebook

Når du besøger redweb.dk gennem Facebook, bliver dit besøg delt med Facebook til statistiske formål.

Disse oplysninger bliver gemt, til de mister forretningsrelevans.

Denne data bliver bl.a. kombineret med andre oplysninger, som Facebook har indsamlet fra dig via adfærd fra deres egne tjenester.

Twitter

Når du besøger redweb.dk gennem Twitter, bliver dit besøg delt med Twitter til statistiske formål.

Disse oplysninger bliver gemt, til de mister forretningsrelevans.

Denne data bliver bl.a. kombineret med andre oplysninger, som Twitter har indsamlet fra dig via adfærd fra deres egne tjenester.

LinkedIn 

Når du besøger redweb.dk gennem LinkedIn, bliver dit besøg delt med LinkedIn til statistiske formål.

Disse oplysninger bliver gemt, til de mister forretningsrelevans.

Denne data bliver bl.a. kombineret med andre oplysninger, som LinkedIn har indsamlet fra dig via adfærd fra deres egne tjenester.

7) Indsigtsret

Som følge af den nye persondatalov, har du ret til at få adgang til din persondata, og samtidig få oplyst, præcist hvilke data, vi behandler om dig, hvor de kommer fra, og hvad de bliver brugt til.

Kontakt os på mail@redweb.dk for alle henvendelser omkring din persondata, eller hvis du ønsker en kopi. Bemærk at vi kræver dokumentation, så vi kan sikre os, at du er den, som du giver dig ud for at være

8) Ret til at blive glemt

Kontakt os, hvis du gerne vil have al din data slettet permanent, f.eks. ved tilbagekald af samtykke eller mangel på grundlag til at fortsætte behandling.

9) Ret til berigtigelse

Hvis du mener, at vi har ukorrekte personoplysninger liggende, har du altid ret til at kontakte os og få det tilrettet. Kontakt os på mail@redweb.dk, hvis du mener, det er tilfældet.

10) Klageret

Du kan til enhver tid indgive en klage til redWEB. Kontakt os på mail@redweb.dk, hvis du ønsker at klage. Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 33 19 32 00

Læs mere på Datatilsynets hjemmeside