phone icon

Digital Business Consultant søges til salgsorganisation i Aarhus, Odense eller København

Du kommer til at arbejde ud fra et af vores kontorer i Aarhus, Odense eller København. Forvent at bruge 1 dag om ugen på hovedkontoret i Odense.

Digital Business Consultant søges til konsulent- og udviklingshus, hvor du kommer til at arbejde ud fra et af vores kontorer i Aarhus, Odense eller København. Placeringen definerer også dit primære markedsområde, men du kan dyrke dit netværk i hele Danmark.

I øjeblikket oplever vi stor international interesse for vores nye unikke digitale platform: Aesir Context Marketing.

Platformen er bygget til at understøtte digital transformation ved at give visionære virksomheder en platform, der er let at ombygge og tilpasse til kundens marked, som understøtter alle digitale processer og kan berige alle moduler og elementer med real-time data.

Aesir danner bl.a. grundlag for context marketing, personalisering, marketing automation, meningsfulde workflows, automatiseret generering af berigede leads ud fra måling af engagement, og meget, meget mere.

Aesir Context Marketing er på vej til at bryde igennem på det internationale marked. Din hovedopgave bliver at sikre, at det danske marked følger trop - i samarbejde med vores afdeling for Pipeline Building og den øvrige salgsstab.

Vi har et stærkt produkt med kæmpe potentiale, så der er mulighed for at være med til at skabe en banebrydende succes på det danske marked for digitale løsninger. Vejen skal dog banes med godt tænkte segmenteringer i markedet, begavet salg og rådgivning og ikke mindst vedholdenhed.

Det er i den forbindelse, at vi søger dig!

Som Digital Business Consultant får du en vigtig rolle ift. at løse eksisterende og fremtidige kunders digitale udfordringer og hjælpe dem med at udvikle deres digitale forretning.

Det bliver dig, der støtter og hjælper kunden hele vejen fra identifikation af et problem til den helt rette løsning er implementeret - og gerne videre. For det er dig, der skaber de magiske øjeblikke sammen med kunden, hvor virksomhed, teknologi og ambitioner forenes, og helt nye og usete veje opstår.

For at få succes i stillingen kræver det erfaring fra et bredt spektrum af digitale discipliner, samt en udpræget evne til at sætte sig ind i kundens forretning og at kunne se behov, som kunden ikke selv har set. Har du erfaring med salg af løsninger og koncepter, samt at rådgive om strategi, er det også et plus.

Men mest af alt kræver stillingen, at du er passioneret omkring digital forretningsudvikling.

Du kommer ikke til at stå alene med opgaven. Du får et stort team af udviklere og tekniske projektledere i ryggen, og du bliver bakket op af vores marketingafdeling og afdelingen for Pipeline Building. Og så får du en af verdens bedste lead genererings-platforme som et af dine vigtigste redskaber, i form af Aesir Context Marketing.

redweblogo.png

Dine primære opgaver

Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle og drive salg og rådgivning på slutkundemarkedet, med en stærk forankring i forretningsforståelse hos nye og eksisterende kunder.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • At skabe tætte relationer med kunder og opbygge en kundeportefølje.
 • At støtte og rådgive kunder ift. digital udvikling mhp. at skabe magic moments.
 • Planlægning, eksekvering og optimering af salgskampagner og salgsarbejde med fokus på redWEB i Danmark.
 • Kvalifikation af emner og leads mhp. salg og rådgivning.
 • Analyse af kunder og deres behov, samt eksekvering på baggrund af analyserne.
 • At spille sammen med salg, marketing og design i forhold til digitale marketing ydelser og pakketering, leverance og optimering i slutkunde niveau.

Kvalifikationer og personlighed:

 • Du må gerne ansøge som nyuddannet indenfor salg/marketing, men vi foretrækker erfaring fra lignende stilling.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med løsningsorienteret projektsalg - gerne inden for e-handel, web, PIM, DAM eller tilsvarende.
 • Meget gerne teknisk forståelse for og erfaring med en bred vifte af CMS, ERP og CRM-systemer.
 • Du er motiveret af udvikling og tager stort ansvar i leveringen af stærke resultater.
 • Du er forretningsorienteret og har en kommerciel tilgang til løsningsarkitektur hos kunderne.
 • Du er selvstændig og pålidelig.
 • Det er vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk skrift og tale.

Men vigtigst er det:

At du er stærkt motiveret og har en ægte passion for det digitale. At du er villig til at lære i fællesskab og arbejde kollektivt sammen om altid at gøre det bedre.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling med gode arbejdsforhold i en virksomhed i vækst, hvor tingene går stærkt, og hvor humor, godt samspil og en uformel tone er en vigtig del af hverdagen.
 • Du bliver en del af en fremadtænkende og international virksomhed, der er i rivende positiv udvikling.
 • Solid og gennemført onboarding sammen med firmaets stifter og førende dansk digital ekspert, Ronni K. Gothard Christiansen.

Ansøgningsfrist er fredag den 1. marts 2018.

Vi venter dog gerne lidt længere på den helt rigtige ansøger. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Opstart forventes 3. april 2018. Vi søger 2 personer til ansættelse på vores kontorer i Aarhus, København eller Odense. Begge stillinger skal dog forvente at bruge 1 dag om ugen på hovedkontoret i Odense, uanset lokation. I de første måneder vil der være et ekstraordinært behov for at være på hovedkontoret i Odense for onboarding.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – angiv ”Digital Business Consultant” i emnefeltet.

Om redWEB

redWEB er et globalt webbureau og full circle leverandør af højteknologiske og kundespecifikke platforme verden over. Vi er 85 ansatte på tværs af 12 lande, og vi har over 10 års erfaring med at servicere både nationale og internationale slutkunder med digitale high-end produkter og løsninger, der dækker hele den digitale palet - fra koncept og design til udvikling og implementering.

Vi er specialiseret i forretningsudvikling og digital transformation af visionære virksomheder, med fokus på at styrke virksomhedernes værdikæder digitalt og omstille dem til løbende forandring, bl.a. gennem vores egenudviklede Aesir Context Marketing platform.

redWEB er et af verdens største konsulenthuse, der arbejder med Joomla! CMS - kåret som det bedste open source system de sidste fire år. Vi ekspanderer i øjeblikket via 3 forskellige forretningsmæssige platforme med fokus på udvikling i Europa, Asien og Amerika.