phone icon

Digital transformation bliver demokratiseret

Midt i al virvaret omkring digital transformation og disruption opstår en voksende kløft mellem mennesker og teknologi. Kløften truer med at dele hele industrier i to grupper: Dem, der forstår konceptet digital transformation, og dem, der allerede er i gang med transformationsprocessen.

Årsagen til denne opdeling skyldes bl.a. omkostningerne ved transformeringen, både rent teknologisk og ved uddannelsen af medarbejdere.

For en normal virksomhed er omkostningerne ved integration og migration til en ny platform langt højere end investeringsafkastet. Derfor har mange intet andet valg end at holde fast ved deres gamle hjemmesider og håbe på, at den digitale verden ikke overhaler dem.

Men nu er der håb igen. Digital transformation bliver demokratiseret.

Hvad betyder det reelt for din virksomhed?

 • Højere investeringsafkast på din teknologiske løsning
 • Mere effektive arbejdsgange for dine medarbejdere
 • Klarere strategisk udvikling, der kan tilpasse sig til fremtidens trends

Læs mere om vores tilgang til digital transformation

Ronni K. Gothard Christiansen, administrerende direktør for redWEB og Aesir Context Marketing, forklarer, hvordan denne demokratisering vil ske:

"Vi vil demokratisere digital transformation, således at "normale" virksomheder også er i stand til at skabe mere meningsfulde relationer til deres kunder. På nuværende tidspunkt er det kun få af de største virksomheder, der er i stand til at drage fuld fordel af digital transformation, fordi de har råd til teknologien, og råd til at understøtte den med uddannelsen af medarbejderne."

dtrw.jpg

Som digital transformationskonsulent har Ronni arbejdet med en bred vifte af internationale kunder, og hans vision om at lukke kløften er klar:

"Målet er at levere digitale værktøjer, der er omkostningseffektive og nemme at bruge på daglig basis, både nu og i fremtiden. Og at gøre det på en måde, så alle virksomheder kan fokusere på at øge deres omsætning frem for at betale for dyre opdateringer af deres systemer og bruge store mængder penge på udvikling."

"Den eneste vej til digital transformation ligger i samarbejdet med ligesindede partnere og at kunne give dem muligheden for at styrke deres egne kunder. Det er sådan, vi vokser sammen, og bliver udrustet til at følge med i den teknologiske udvikling.”

Læs mere om den udviklingscyklus en virksomhed gennemgår med digital transformation

Ronnis mission har aldrig været mere relevant, da mange små og mellemstore virksomheder kæmper med et globalt pres i deres brancher, der kan tvinge virksomhederne ud af drift - hvis ikke nu, så i den nærmeste fremtid.

"Digital transformation er tæt forbundet med tanken om disruption. Som jeg ser det, er disruption et symptom på en manglende evne til at tilpasse sig kundens forventninger.

Digital transformation er den eneste måde en virksomhed kan opbygge langsigtede partnerskaber på og samtidig undgå disruption.”

redWEB kan hjælpe dig med at transformere din virksomhed. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, så kontakt os endelig.

 • Ronni K. Gothard Christiansen
  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Vi er altid til radighed til en uforpligtende samtale omkring PIM-integrationer og vores webshoplosninger.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformular, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Tilgængelig transformation

Digital transformation har mange fordele, både i forhold til udvikling af virksomheden, men også i udviklingen af medarbejdere. Giv os et kald for at høre mere.