phone icon

Dobbelt op på CSR – Får ledige i job og skaffer syge børn gode oplevelser!

Et nyt banebrydende projekt mellem redWEB, Odense Kommune og franklin & simonsen skal opkvalificere ledige - og samtidigt udvikle et projekt til OUH.


CSR

 

Webbranchen er én af de brancher, hvor den teknologiske udvikling suser afsted i høj fart. Det kræver en finger på pulsen og konstant arbejde med opkvalificering og indsigt i den nyeste udvikling, hvis man ikke skal undgå at sagte bagud.

I samarbejde med arbejdsmarkedscenter Odense og franklin & simonsen har redWEB designet et 12 ugers kursusforløb, som skal hjælpe 12 udvalgte ledige med at kunne få en fod indenfor webbranchen. 12 nøje udvalgte ledige skal i 12 uger følge et specielt sammenstøbt forløb, der gennem daglig undervisning hos redWEB og konkrete udviklingsprojekter fra erhvervslivet, skal munde ud i en virksomhedspraktik og en solid opdateret viden i bagagen.

Det er et intensivt forløb hvor deltagerne får nutidige og konkrete værktøjer til udvikling, design og opsætning bredt indenfor Web herunder websites og webapplikationer, der er platformsuafhængige, samtidig med at man opnår kompetencer i hverdagens samspil mellem alle aspekter i et webprojekt. Kort sagt, så får deltagerne opdateret deres viden så den omfatter den nyeste teknologi indenfor webbranchen. Målet er at opkvalificere deltagerne, og dermed øge deres muligheder for et job indenfor IT- og Webbranchen.

 

Skaber oplevelser og trygge rammer for syge børn

Vi har indgået et samarbejde med H.C. Andersen børnehospital under Odense Universitetshospital om webprojektet Tryllebjerget, som har til formål at indsamle midler hvor pengene skal skabe gode oplevelser og trygge rammer for syge børn på H.C. Andersen Børnehospital. Kursusdeltagerne bliver på kurset opdelt i 4 hold, hvor målet er at alle grupperne udvikler en selvstændig hjemmeside for Tryllebjerget. Der vil blive udviklet 4 forskellige sider, hvor H.C. Andersen Børnehospital i sidste ende udvælger den side de bedste kan lide.

 

Om redWEB

redWEB er en full circle service webprovider og leverer fuldblods open source løsninger til danske og internationale kunder. Med ca. 50 ansatte, heraf 25 fra vores hovedkontor i Odense, råder vi over alle kompetencer inden for webdesign og webudvikling.

Har du spørgsmål omkring vores web qualifier kursus, så kan de stilles til Jim på telefon: 22 91 96 84 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.