phone icon

Find lige det du skal bruge

På Kidzshop.dk har vi implementeret vores redPRODUCTFINDER der er redWEBs produktfinder component til Joomla hjemmesider. Med vores produktfinder kan du administrere mange forskellige produkter, i fx flere farver, størrelser eller kundegrupper.

Selvom det ikke er børnetøj du skal sælge i din webshop, får du på Kidzshop.dk en god fornemmelse af hvad redPRODUKTFINDER kan gøre for din webshop, uanset hvilke produkter der skal sælges. Brugervenlighed og overblik bliver det der styre dine kunders køb i webshoppen, hvilket betyder at kunden vender tilbage igen og igen. Desuden vil en kunde der oplever at det er nemt at handle på nettet, have en større tildens til at anbefale webshoppen til andre med de samme behov.

Den travle familie der én gang har oplevet hvor stort udbuddet er, hvor billigt det er, og hvor nemt og overskueligt det er at handle på kidzshop.dk, vil vende tilbage og købe mere. Familien vil også i den nærmeste omgangskreds, beskrive den gode oplevelse det har give dem, og det vil generer flere kunder til webshoppen.

productfinder

Designet på en webshopside har stor betydning, og det er det vigtigt at kunden allrede fra forsiden befinder sig i en købssituation, på samme måde som når kunden træder ind i en fysisk butik. Derefter er det af stor betydning at kunden hurtigt kan finde den relevante produktgruppe, på samme måde som kunden går hen til afdelingen med gryder og pander hvis det er det, kunden er kommet for at finde i isenkrambutikken. Kunder der handler i en webshop er som ofte meget bevidste om hvad de besøger webshoppen for at købe, derfor er det vigtigt at kunden hurtigt kan finde det eftersøgte i den rigtige størrelse og farve.

redWEBs professionelle og dygtige sælgere og webdesignere kan rådgive og beskrive hvad redPRODUKTFINDER kan gøre for din webshop, eller hvorfor du skal vælge redWEB til at designe din nye webshop hvor funktionalitet og brugervenlighed er helt i top, og hvor kunderne vil vende tilbage til.

I afsnittet herunder kan du få en hurtig rundvisning af Kidzshop.dk som kan give dig ideer til opbygning og udseende af din nye webshop. Det afhænger stadig af den enkelte webshop hvordan det færdige design bliver, efter en grundig gennemgang af de specifikke behov for din webshop. redSHOP er det perfekte modul at opbygge sin webshop i, og det er en veltestet løsning med mere end 20.000 downloads og 8.000 kørende forretninger.

En hurtig rundtur på kidzshop.dk viser, først på forsiden at der er udsalg, og hvilke produktnyheder der er på webshoppen. Derudover beskrives hvad mulighederne for betaling er, og at siden er tildelt E-mærket for sikker handel. Alt sammen vigtige oplysninger for at få kunden til at beslutte om webshoppen har det rette udvalg og om tilliden til websiden er tilstede.

Øverst oppe står med småt de overskrifter der er mindre vigtighed, og som kunden kan kigge nærmere på hvis de vil sætte sig mere ind i webshoppen, og fx finde kidzshop.dks Facebook side eller blog. Herunder er kundens indkøbskurv og et søgefelt. Foroven ved siden af logoet, finder webshoppens vigtige overskrifter, der hurtigt får kunden hen der hvor den eftersøgte produktgruppe er. Så vælger kunden børnetøj, og får her en dropdownbox hvor kunden kan vælge mellem type af produkt eller hvilket mærke som man kigger efter. Hvis kunden kigger efter bukser, så kan de vælge det, og får herefter muligheden for at vælge flere typer af beklædning i venstre side, og billeder fra de valgte kategorier vises.

Udover type kan kunden også vælge efter mærke, køn, størrelse og pris. Det betyder, at der kun vises relevante billeder, efter kundens ønsker, og det giver kunden oplevelsen af brugervenlighed. Derved øges muligheden for at kunden vender tilbage til webshoppen igen. Flotte billeder af produkterne, med gode billede tekster er tillige med til at forbedre webshoppens SEO. Toppen af kidzshop.dk er stationær på alle sider, så hvis kunde har lyst at udforske webshoppen for andet af interesse, så er den let at overskue.